-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 24

Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas prisijungs prie Guinnesso dieną švęsiančių pasaulinio garso žvaigždžių

Šį ketvirtadienį, rugsėjo 27 d., skirtingose pasaulio šalyse – nuo Vakarų Europos iki Azijos ir nuo Karibų iki Lietuvos – veikiančiuose baruose ant scenos užlips muzikos garsenybės, sukursiančios ypatingą Arthuro Guinnesso dienos atmosferą. Tądien prie 55 šalyse koncertuosiančių užsienio kolegų – Prie Fatboy Slim, Mika, Texas, Ellie Goulding, Professor Green ir kitų – prisijungs Erikos Jennings ir Jurgio Didžiulio duetas „The Ball&Chain”.
The Ball&Chain
The Ball&Chain

Šis grandiozinis jau ketvirtą kartą vyksiantis muzikos renginys yra skirtas pagerbti visame pasaulyje žinomos pavardės savininką – 18 a. Airijoje gyvenusį verslininką ir filantropą Arthurą Guinnessą, kurio pradėtą veiklą šeima tęsia ir šiandien.

Renginio organizatoriai skelbia, kad šiemet į tarptautinę Arthuro šventę susirinks net pusantro milijono žmonių, kurie turės galimybę pasiklausyti ne tik garsių atlikėjų, bet ir naujų talentų. Lėšos už parduotus bilietus į šiuos renginius keliaus į fondą „Arthur Guinness Fund“, kuris trylikoje šalių remia socialinių-bendruomeninių programų vystytojus. 2009 m. įsteigtas fondas tokiems projektams jau skyrė 7,4 mln. EUR.

Lietuvoje Arthuro dienos organizatoriai „Mineraliniai vandenys“ pasiūlys jaukioje baro aplinkoje pasiklausyti retro-glamūrinio Erikos Jennings ir Jurgio Didžiulio dueto gyvai atliekamo repertuaro, be to, šventės svečiams bus pristatytas ir naujasis „The Ball&Chain” coveris „Vėjas man pasakė“.

Vilniuje Arthuro Guinnesso dienai skirtas Erikos Jennings ir Jurgio Didžiulio dueto „The Ball&Chain” koncertas, į kurį įėjimas nemokamas, vyks rugsėjo 27 d.,  nuo 19.30 val., sostinės pub‘e „The Portobello“ (Aušros vartų g. 7).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius