Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 03

Gatvės muzikos dienoje Kaune – šokėjų antplūdis

Likus vos dviems savaitėms iki „Gatvės muzikos dienos“, kuomet Kauno senamiestis atvers savo gatves visiems muzikaliems kauniečiams, instrumentus ir balsus jau ruošia daugiau nei keturios dešimtys muzikos grupių bei atlikėjų, žingsnelius repetuoja šokių kolektyvai. Visą šeštadienį senamiestį muzikos ritmais žadins įvairiausi muzikos garsai, kurie vakarop persikels į buvusį „Lituanikos“ fabriką.
Gatvės muzikos diena Kaune
Gatvės muzikos diena Kaune / GMD organizatorių nuotr.

Šventės organizatoriai džiaugiasi porą metų brandintos idėjos įgyvendinimu – galimybėmis parodyti ypatingą dėmesį šokėjams. Jau pirmąją registracijos savaitę į „Gatvės muzikos dieną“ ėmė plūsti įvairių stilių šokių kolektyvai, kurie netrukus visiškai užpildė Rotušės aikštę. Šventės dieną nuo 12 val. iki pat 21 val. čia kauniečiams ir miesto svečiams pasirodys devynios įvairių stilių šokių grupės. Tokio šokėjų aktyvumo iki šiol šventės istorijoje Kaune dar nebuvo.

„Gatvės muzikos dienos“ sėkmę lemia du veiksniai: stipri visuomenės iniciatyva ir geras oras jai skleistis. Deja, daryti įtaką galime tik vienai iš jų – iniciatyvai, todėl kviečiame ne tik dalyvauti šventėje, bet ir palaikyti vieni kitus. Tuomet geros nuotaikos neuždengs jokie debesys,“ – šypsosi renginio organizatoriai.

Gegužės 19 dieną „Gatvės muzikos diena Kaune“ vyks drauge su Kauno miesto dienomis, taigi, oficiali šventės teritorija apims penkias zonas: Vilniaus ir M.Valančiaus gatves, Rotušės aikštę ir netrukus duris atversiančią „Fluxus Ministeriją“, kurioje vyks vakarinė muzikos dienos dalis. Dėl mažesnės nei įprasta renginio teritorijos visi dainuojantys, grojantys, šokantys ir kuriantys kauniečiai kviečiami suskubti užimti vietas. Registracija veiks iki pat šventės, tačiau norintys patekti į spausdintą šventės programėlę turi užsiregistruoti iki gegužės 13 dienos oficialiame šventės Kaune tinklalapyje www.gmdkaune.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius