Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 23

„Hario Poterio“ aktorius Danielis Radcliffe'as – naujasis Freddie Mercury?

Būsimam biografiniam filmui apie „Queen“ lyderį Freddie Mercury surastas naujas aktorius – kalbama, kad legendinį dainininką didžiajame ekrane įkūnys filmų apie Harį Poterį žvaigždė Danielis Radcliffe'as.
Danielis Radcliffe'as ir Freddie Mercury
Danielis Radcliffe'as ir Freddie Mercury / „Scanpix“ nuotr.

Anksčiau buvo planuota, kad F.Mercury vaidins Sacha Baronas Cohenas, tačiau „Boratas“ šią vasarą atsisakė dalyvauti projekte pareiškęs, kad jo ir „Queen“ narių požiūris į filmą pernelyg skiriasi.

Sacha Baronas-Cohenas
Sacha Baronas-Cohenas

„Daily Star“ dabar praneša, kad biografinio filmo prodiuseriai nusižiūrėjo kitą žvaigždę – D.Radcliffe'ą. „Danieliui buvo pasakyta, kad jeigu tik jis nori, šitas vaidmuo – jo, – laikraščiui sakė šaltinis. – Nepaisant jo jauno amžiaus Danielis sužavėjo filmo prodiuserius vaidindamas homoseksualų poetą Alleną Ginsburgą filme “Nužudyk savo mylimuosius„. Be to, jo ūgis artimesnis Freddie ūgiui nei Sachos, kuris yra žymiai aukštesnis. Ir Danielis gali gerai dainuoti.“

D.Radcliffe'o ūgis yra maždaug 165 cm – apie 10 centimetrų mažiau nei velionio dainininko. Tuo tarpu S.B.Cohenas yra  apie 190 cm ūgio.

Anksčiau skelbta, kad scenarijų filmui turi parašyti Peteris Morganas (filmų „Karalienė“, „Frostas/Niksonas“ scenaristas), tačiau jis rugsėjo pradžioje sakė, kad filmas tikriausiai nebus kuriamas, nes S.B.Cohenas paliko projektą. Jo žodžius suskubo paneigti vienas iš prodiuserių Grahamas Kingas, kuris „Digital Spy“ portalą patikino, kad projektas yra vis dar labai gyvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius