Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 15

Į albumo pristatymo koncertą „Džiazlaif“ kviečia nauju vaizdo klipu

Jaunas ir įžūlus džiazo kolektyvas „Džiazlaif“ turi naujienų. Praėjusią savaitę išleidę debiutinį albumą „Džiazlaif“, šiandien muzikantai pristato gyvo garso vaizdo klipą „A Lot of Days" (lt. Daug dienų). Kūrinį iš ką tik pasirodžiusio albumo grupė kviečia išgirsti gyvai, albumo pristatymo koncerte Vilniuje kovo 21 d.
"Džiazlaif" kadras iš albumo įrašų.
„Džiazlaif“ / kadras iš albumo įrašų.

„Albumas pavyko gyvas ir dinamiškas, jame daug emocijų, bet dar daugiau jų bus galima išvysti albumo pristatymo koncerte Vilniuje“, – sako muzikantai.

Grupei laimėjus Grand Prix apdovanojimą šį rudenį vykusiame „Vilnius Jazz Young Power“ konkurse atsirado galimybė albumą įrašyti Anglijoje, Ramsgate mieste įsikūrusioje „Big Jelly“ studijoje, kartu su garso režisierium Andrium Kačanovu. Albumas „Džiazlaif“ išleistas po agentūros „Tilto namai“ stogu.

„Keletas iš aštuonių kūrinių buvo įrašinėjama Vilniuje – garso įrašų studijoje „MAMA Studios“. Po to, kai Vilnius Jazz Young Power konkurse laimėjom porą irašų toje studijoje, kilo idėja čia ir nusifilmuoti. Kadangi albumą jau buvome įrašę, nusprendėm pasidaryti gyvą video. Galiausiai gavosi taip, kad mums patiko energija, kuria pavyko pagroti filmavimo metu ir nusprendėm šį įrašą panaudoti albume“, – klipo atsiradimo istorija dalinasi gitaristas Paulius Vaškas.

VIDEO: Džiazlaif - A Lot Of Days

„Tris kartus mus filmavo operatoriai Jurgis Matulevičius, Ugnius Tuleikis, Jurgis Žymančius ir Paulius Aničas, o viską sumontavo – Alanas Gurinas. Klipe, kaip dažniausiai būna, girdisi pats pirmas kartas. Ačiū šiems kantriems vyrukams!“, – sako „Džiazlaif“ nariai.

Žinomi kaip džiazo scenos chuliganai, „Džiazlaif“ groja džiazą ir eksperimentuoja, remdamiesi punk, experimental ir avant-garde muzika. Susibūręs prieš metus, muzikantų šešetas jau spėjo sugroti „Peronas Jazz Festival“, „Vilnius Jazz“, „Soulkrasti Jazz“, „Kaunas Jazz“, „Druskomanija“ festivalių scenose, surengti koncertų turą Vokietijoje.

„Džiazlaif“ / „Tilto namai“ nuotr.
„Džiazlaif“ / „Tilto namai“ nuotr.

„Džiazlaif“ šešetas – tai Kazimieras Jušinskas, Arminas Bižys, Danielius Pancerovas, Paulius Vaškas, Aurelijus Užameckis ir Ignas Kasikauskas. Kai nerepetuoja su grupe, atlikėjai taip pat groja kolektyvuose „Sheep Got Waxed“ „Brave Noises“ ir „Katarsis4“.

Pristatę debiutinį albumą Kaune, atlikėjai kviečia į antrąjį „Džiazlaif“ pristatymo koncertą kovo 21 d., trečiadienį, bare „Paviljonas“ (Pylimo g. 21B), Vilniuje. „Publika Kaune priėmė emocingai ir šiltai, taigi pasikaustę morališkai ir fiziškai nekantraujam viskuo pasidalinti ir su Vilniaus publika“, – sako grupė.

Sugroję koncertą ir pasirašę gerbėjų įsigytus albumus „Džiazlaif“ ruošis pasirodymui tarptautiniame džiazo festivalyje „Birštonas 2018“, kur grupė koncertuos kovo 24 d.

„Džiazlaif“ albumo „A Lot of Days“ galite pasiklausyti Pakartot, Bandcamp arba Spotify platformose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius