Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 05

Į Lietuvą atvykstantys „Domo Emigrantes“ prabilo lietuviškai: žiūrėkite vaizdo įrašą

Gruodžio 11–16 dienomis, „Arts Libera International“ kvietimu, Lietuvoje apsilankys žymi grupė iš Italijos – „Domo Emigrantes“. Charizmatiškieji atlikėjai žada net 6 ypatingus koncertus, o jausminga, romantiška ir spalvinga koncertinė programa nuneš visus muzikos mylėtojus į saulėtąją Pietų Italiją.
„Domo Emigrantes“
„Domo Emigrantes“ / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 2 Muzika Koncertas

Tiek lyriškos, tiek ekspresyvios dainos ir melodijos palies mūsų širdis kaip šiltas Pietų vėjas, tarytum sėdėtume ne koncerto salėje, o jaukioje itališkoje terasoje, pripildytoje levandų kvapo, vyno bei romantikos. Visa tai scenoje kurs profesionalūs grupės „Domo Emigrantes“ atlikėjai ir neabejotinai, tai bus vienas iš ryškiausių ir įsimintiniausių įvykių Lietuvos kultūros padangėje.

VIDEO: Į Lietuvą atvykstantys „Domo Emigrantes prabilo lietuviškai

Muzikantai susibūrė į vieną komandą 2009 metais ir nuo to laiko atlieka aistringą, Pietų Italijos dvasia alsuojančią muziką, pripildytą sodriomis spalvomis bei originaliomis, pačių muzikantų sukurtomis aranžuotėmis. Savo pasirodymuose charizmatiški atlikėjai, be mums gerai atpažįstamų instrumentų, groja įvairiais egzotiškais instrumentais iš viso pasaulio – dalį jų galėsime pamatyti ir išgirsti pirmą kartą.

„Domo Emigrantes“ nuolat koncertuoja ne tik geriausiose Italijos koncertų salėse, bet ir aktyviai dalyvauja prestižiniuose Europos, Azijos bei JAV muzikos festivaliuose. Begalinė meilė gimtosios šalies melodijoms, didžiulė aistra ir užsidegimas, leido atlikėjams pasiekti tarptautinį pripažinimą bei savo pasirodymais sužavėti publiką visame pasaulyje.

VIDEO: Domo Emigrantes - Cesarina - live @ Castello Sforzesco di Milano

Jau po pirmųjų pasirodymų Domo Emigrantes buvo labai palankiai įvertinta meno gerbėjų, muzikos kritikų ir žiniasklaidos atstovų už originalumą, profesionalumą, emocingą muzikavimą ir nuoširdų bendravimą su publika.

Pripažinta grupė yra gavusi svarbiausią Italijos muzikos apdovanojimą ir išleidusi ne vieną muzikos įrašų kompaktinę plokštelę. Koncertuose skambės laiko patikrinti ir patys geriausi trijų paskutinių albumų kūriniai. Domo Emigrantes nariai – šeši pozityvūs, kūrybiški, energingi ir profesionalus muzikantai-multi instrumentalistai, gebantys scenoje sukurti jausmingą ir romantišką nuotaiką. Lyderis Stefano Torre – grupės vokalas, gitaristas taip pat grojatis mandolina. Jam pritaria vokalistai ir perkusininkai Filippo Renna bei Ashti Abdo. Akordeonu grupėje groja Vittorio Tauro, smuiku – Andrea Dall’Olio, o violončele pritaria Gabriele Montanaria.

Kviečiame apsilankyti išskirtiniuose koncertuose ir praleisti romantiškus vakarus Pietų Italijos šiluma ir pozityvia nuotaika dvelkiančioje muzikos oazėje.

Koncertai vyks:

  • Gruodžio 11 d. 18 val. Širvintų kultūros centre
  • Gruodžio 12 d. 19 val. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje
  • Gruodžio 13 d. 18 val. Utenos kultūros centre
  • Gruodžio 14 d. 18 val. Panevėžio muzikiniame teatre
  • Gruodžio 15 d. 17 val. Marijampolės kultūros centre
  • Gruodžio 16 d. 18 val. Kauno valstybinėje filharmonijoje

Nuoroda į bilietus – ČIA.

VIDEO: Domo Emigrantes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius