Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 21

„Juke Train“: „Žalvarinio“ muzika iš geležinkelio

„Juke Train“ yra muzikos kanalas, skatinantis gyvus ir novatoriškus atlikėjų pasirodymus. Galvokite apie tai kaip MTV Unplugged ant bėgių. Traukinių stotys, traukinių depai ir bėgiai tarnauja kaip fonas originaliai idėjai ir pasirodymams. „Juke Train“ yra vienintelis muzikos kanalas pasaulyje, kuris transliuoja pasirodymus iš geležinkelio.
zalvarinis-sviro-lingo-juke-train-234
„Juke Train“: „Žalvarinio“ muzika iš geležinkelio

„Juke Train“ tikslas – suteikti originalų būdą pasiekti kontaktą tarp atlikėjo ir klausytojo, ir tai išplatinti visame pasaulyje.

Kiekvieną savaitę pristatomas žinomų, ar dar tik pradedančių groti ir populiarėti atlikėjų pasirodymus. „Juke Train“ kartu su 15min kviečia pakeliauti ir susipažinti su muzika ir menininkais iš viso pasaulio ir Lietuvos.

Šiandien „Juke Train“ pristato grupę „Žalvarinis“. Tai žymiausia Lietuvos folk roko grupė. Aštrūs gitariniai rifai, roko pulsavimas, folkloras, jo interpretacijos ir šiuolaikinių muzikos stilių sintezė, visa tai – „Žalvarinis“. Lietuviškos dainų tradicijos, ugningumas ir šiuolaikinės ne tik roko, bet ir bliuzo bei world (liet.k. – pasaulio) muzikos įtakos sukuria nepamirštamą, galingą sprogstamąjį muzikinį mišinį.

Kviečiame sutikti akustinį, tačiau nemažiau prikaustantį dėmesį grupės pasirodymą ant bėgių.

VIDEO: Žalvarinis - Sviro Lingo - Juke Train 234

Daugiau informacijos – ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius