Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 26

Kaune – ilgai lauktas britų elektroninės muzikos prodiuseris Actress

Spalio 5 d. Kaune, naktiniame klube „Lizdas“, pasirodys ilgai Lietuvoje lauktas britų elektroninės muzikos prodiuseris, didžėjus bei muzikos leidyklos „Werkdiscs“ įkūrėjas Actress, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Actress
Actress / XLR8R nuotr.

Pasaulyje gerai žinomas kūrėjas į „Lizdą“ atvyksta kartu su nauja klubo rezidente, Londone gyvenančia kūrėja Mamiko Motto.

„Prisitraukti tokius vardus, kaip Actress, galinčius gauti puikų koncerto pasiūlymą bet kur kitur pasaulyje, nėra lengva. Ypač į tokį mažą miestą kaip Kaunas ir į tokį nedidelį klubą kaip mūsų“, – pasakoja klubo įkūrėjas Žilvinas Širka, scenoje geriau žinomas kaip Roads.

Iki šiol Actress nėra grojęs Baltijos šalyse. Pirmasis jo vizitas įvyks dar rugsėjį, Estijos festivalyje „Station Narva“, kuriame Actress – vienas iš pagrindinių programos vardų. Antra stotele Baltijos šalyse Actress pasirinko Kauną.

Naujoji klubo rezidentė Mamiko Motto, į kurios kuruojamą renginį atvyksta Actress, yra Jungtinės Karalystės prodiuserė, selektorė ir įrašų kompanijos „GASS“ įkūrėja, taip pat daugeliui melomanų žinoma kaip populiarios internetinės radijo stoties „NTS“ vedėja.

„Ilgai įtikinėti Darreną [Actress tikrasis vardas – Darrenas J. Cunninghamas] atvykti į Kauną neteko. Patikinau jį, kad tai – mėgstamiausia mano vieta Lietuvoje groti. Teigiamų atsiliepimų apie klubą Darrenui papasakojo ir jame jau lankęsi draugai Kanding Ray bei Pariah“, – pasakoja Mamiko Motto.

„Tokį pasitikėjimą iš užsienio atlikėjų užsitarnavome tik sunkiu darbu. Iki mūsų klubo Kaune ilgus metus nebuvo nė vieno melomaniškos, nekomercinės elektroninės muzikos klubo. Dabar galime džiaugtis, kad kartais atsivežame net didesnius vardus negu Vilnius, o po pasauline sceną sklando geri atsiliepimai apie labai jaukią, mažą vietą Šiaurės Europoje“, – prideda Žilvinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius