-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 29

Kaune koncertuos mandolinos ir gitaros virtuozas

Birželio 30-ąją kauniečiai turės retą progą savo mieste išgirsti vieną profesionaliausių bliuzo mandolinos ir gitaros virtuozų Bertą Deivertą.
Bertas Deivertas birželio 30-ąją koncertuos Kaune.
Bertas Deivertas birželio 30-ąją koncertuos Kaune. / Organizatorių nuotr.

1950 metais Bostone, Masačusetse, JAV, gimęs muzikantas dabar prisistato kaip europietis – jau ne vienerius metus gyvena Švedijoje. Kai B.Deivertas buvo mažas, jis daug keliavo su šeima iš vienos vietos į kitą, kol galiausiai rado nuolatinę gyvenamąją vietą San Fransiske, kuriame ir pradėjo kelią į muziką.

Keturiolikmetis paauglys jau grodavo San Fransisko gatvėse su kitais gatvės muzikantais, tokiais kaip šių laikų žymusis Peteris Case'as. Todėl dabar, kaip pats juokauja, jam nebaisi jokia auditorija: to jį išmokė gatvės muzikanto patirtis.

Profesionaliąją karjerą B.Deivertas pradėjo 1974-aisiais, kai atvyko į Švediją. Per savo karjerą jis bendradarbiavo su tokiais atlikėjais kaip bliuzo virtuozas Ericas Bibbas, Michaelas Powersas, T-Model Fordu, legenda tapusiu Tomu Paley, viena rokenrolo pradininkių vadinama Wanda Jackson ir daugeliu kitų.

Iki šiol B.Deivertas yra išleidęs 3 solinius albumus, 6 dueto albumus, jo muzika taip pat skambėjo ir kitų atlikėjų kūryboje.

Kaune muzikantas pasirodys kartu su dviem Lietuvos muzikantais – Aleksandru Belkinu (gitara) ir Gražina Deicko (smuikas).

Kas: Berto Deiverto koncertas

Kur: laisvalaikio namai „Nautilus“, Savanorių pr. 124

Kada: birželio 30 d., ketvirtadienį, 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius