-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 14

Kaune startuoja naujas roko koncertų ciklas „Random Thursday“

Kovo 15 d., ketvirtadienį, nuo 19 val. Kauno gyvo garso klube „Punto Pizza“ (Kęstučio g. 6) prasidės pirmasis alternatyvaus roko renginių ciklas „Random Thursday“. Naują koncertinę miesto tradiciją pradės viena iš perspektyviausių Lietuvos roko grupių laikoma „Attitude“ bei juos apšildysiantys vilniečiai „Part Time Porn“.
Kauno roko grupė „Attitude“
Kauno roko grupė „Attitude“ / Facebook.com nuotr.

Tik su kostiumais scenoje pasirodantys ir hardroką grojantys kauniečiais „Attitude“ jau nustebino ne vieną to nelaukusią publiką. „Attitude“ apšilo Kauno klubuose ir prieš tūkstantinę minią Europos krepšinio čempionato metu, o vėliau įrodė savo originalumą ir už gimto miesto ribų.

Grupė nugalėjo itin gausius konkurentus sostinės klubo  „Metro Rock Battle 2011“ konkurse, o po pasirodymo „Sound Division Rock Battle“ renginyje Rygoje jie buvo pakviesti į vasaros festivalį „Summer Sound“ Latvijoje. Naujos muzikos tinklapis „Sharkeen“ savo publikacijoje apie perspektyviausias 2011 m. Lietuvos grupes „Attitude“ skyrė antrąją vietą tarp visų Lietuvos muzikos grupių ir atlikėjų.

„Kaune truko kokybiškos alternatyviosios muzikos renginių. Šis koncertas turi būti tikra energijos bomba. Jau ne pirmą kartą tenka koncertuoti su „Part Time Porn“ ir visada pavyksta pasirodyti itin stipriai. Ateikite, bus daug gero ir energingo rokenrolo!“, – sakė „Attitude“ vokalistas Andrius Mackevičius.

Kartu koncertuojantys vilniečiai „Part Time Porn“ atlieka iššaukiantį rokenrolą su repiniu vokalu. Grupė jau spėjo tapti tarptautinio konkurso „Red Bull Tourbus“ nugalėtojais Vilniuje ir pasirodyti tokiuose festivaliuose kaip „Tamsta“ bei „Galapagai“.

„Perliukų“ atrasti kvies kiekvieną ketvirtadienį

„Random Thursday“ vakarus sudarys dviejų gyvų  grupių koncertas bei juos įkvėpusių klasikinių roko atlikėjų vaizdo filmas. Ciklo rengėjai ketina orientuotis į įdomiausias jaunos Kauno ir kitų miestų grupių grupes, vėliau – pasiūlyti sceną ir pro šalį keliaujantiems unikaliems užsienio atlikėjams.

„Random Thursday“ nebus dar vienas „balsų konkursas“ ar grupių „bokso varžybos“. Iš tikrųjų, tai nebus jokios varžytuvės. Mūsų tikslas – pagyvinti Kauno ketvirtadienio vakarus, o tuo pačiu – parodyti įvairias alternatyvaus roko puses“, – sakė renginių ciklo „Random Thursdays“ organizatoriai.

Nepriklausomo roko renginių ciklas buvo simboliškai atidarytas švenčiant kovo 11-ąją, kai „Punto Pizza“ scenoje koncertavo grupė iš Latvijos „The Snips“ ir kauniečiai „Random Fingers“.

 

VIDEO: ATTITUDE -- Interfere (Gyvai) (T.E.T.E alternatyvios muzikos apdovanojimai)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius