-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 29

Koncerto Kaune metu Jazzu šildė gerbėjo liemenė

Penktadienį vakare Kauno Daugirdo amfiteatras mirgėjo nuo spalvingų skėčių – žvarbaus ir lietingo oro nepabūgę gerbėjai susirinko į Jazzu (Justinos Arlauskaitės) koncertą. Dažnai užsienyje viešintis Leon Somov ir Jazzu duetas žiūrovų emocijas kaitino jausmingomis dainomis ir visiems gerai žinomais hitais.
Jazzu koncertas Daugirdo amfiteatre
Jazzu koncertas Daugirdo amfiteatre

Atlikėją šildė gerbėjo liemenė

Trumpa suknele scenoje pasirodžiusi Jazzu po poros pirmųjų kūrinių prisipažino, kad jaučiasi sušalusi. Visgi ilgai dėl to pergyventi neteko, nes vienas iš gerbėjų atlikėjai paskolino pūkinę liemenę – Jazzu ją vilkėjo viso likusio koncerto metu, o paskutinę koncerto dainą pakartojo būtent liemenės savininko pageidavimu. Tai buvo daininkės padėka už šilumą.

Koncerto metu netrūko nei juoko, nei ašarų

Tarp dainų aktyviai su publika bendraujanti Jazzu susirinkusiuosius prajuokino prisipažindama, kad jai sunku prisiminti vardus ir orientuotis aplinkoje.

Koncerto pabaigoje nuo gerbėjų gavusi gėlę meniškos sielos atlikėja paklausė publikos: „Ar žinojote, kad gėlės – kaip žmonės, jei prie jų pridedi klausymo aparatą, išgirsti jų kvėpavimą, visai kaip žmogaus”. Daugumai šis jautrus klausimas sukėlė šypseną.

Visgi ne viso koncerto metu skambėjo juokas – Jazzu repertuare netrūko liūdnų dainų, kurios ne tik suminkštino klausytojų širdis, bet ir privertė dainos metu apsiverkti pačią atlikėją. Toks nuoširdumas koncerto metu žavėjo susirinkusiuosius Daugirdo amfiteatre.

Net ir liūdna daina turi pradžiuginti klausytojus

Koncerto metu, prieš atlikdama, kaip pati pavadino, „pačią liūdniausią dainą”, skirtą V.Šapranausko atminimui, Jazzu pasakė, kad gyvenimas iš esmės yra liūdnas, dėl to liūdnos dainos būna pačios nuoširdžiausios ir tikriausius.

Po koncerto 15min.lt portalas pasiteiravo pačios Jazzu, kaipgi išties yra su tuo gyvenimu: „Sakei, kad gyvenimas dažniausiai liūdnas, bet nuolat šypsaisi ir skleidi gerą energiją. Tai kaip yra iš tiesų?”

„Gal jis ir nėra toks liūdnas, tik kai dainuoji liūdnas dainas, įsijauti ir pradeda taip atrodyti. Šiaip ne viskas yra liūdna, pavyzdžiui, dabar aš esu labai laiminga, tai buvo tobulas koncertas, – su šypsena veide atsakė atlikėja. – Iš tiesų, net dainuojant liūdną dainą norisi ja pradžiuginti klausytoją, sukelti emocijas, o ne nuliūdinti jį”.

Šis koncertas buvo vienas iš Daugirdo amfiteatre organizuojamų „Švyturio muzikos festivalio“ koncertų. Festivalyje šią vasarą dar bus galima išvysti Jurgą Šeduikytę, Kostą Smoriginą, Ievą Narkutę ir Mantą bei „G&G Sindikatą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius