Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 20

Lietuviškasis „AC/DC Project“ siekia ilgaamžiškumo rekordo

Garsių Lietuvos muzikantų kolektyvas, nutaręs perdainuoti australų grupės AC/DC kūrinius šiemet švenčia jau 15 metų buvimo scenoje jubiliejų. Neįtikėtinai ilgai gyvuojantis projektas muzikos klube „Brodvėjus“ šį šeštadienį, vasario 23 dieną, rengia šventinį koncertą, kuriame skambės ne tik AC/DC hitai, bet ir autoriniai kolektyvo kūriniai.
„AC/DC Project“
„AC/DC Project“
Temos: 1 „AC/DC“

Penktadienį, vasario 22 dieną, „Brodvėjuje“ atmosferą kaitins kitas tribute projektas. Klubo scenoje skambės žymiausios „Bon Jovi“ dainos, kurias pristatys kolektyvas „Bon Jeans“.

Koncerte skambės pasaulio stadionuose mintinai dainuojami hitai ir naujai atrasti „Bon Jovi“ kūriniai. Juos uždegančiame, Amerika dvelkiančiame muzikiniame šou,  pristatys  jungtinis žinomiausių Kauno muzikantų projektas.

Projektą sudaro eilę prestižinių muzikinių apdovanojimų pelnę ex grupių „Vitražas“ ir „Angelas“ įkūrėjai Ramūnas Grybauskas ir Dalius Mintaučkis bei jaunosios kartos roko gitaristas, amerikiečių gitarų „Hamer“ lietuviškas reklaminis veidas Mr.Jumbo – Giedrius Balčiūnas, 2007 spėjęs nukauti geriausio Lietuvos gitaristo titulą ir apšilti kojas pas lietuviško hardroko legendas „S.B.S“ . Robertui Dusevičiui dirbusiam su begale Lietuvos įvairiausio plauko atlikėjų patikėta sunkioji artilerija ir manieringas „Bon Jovi“ būgnininko Tico Torres būgnų alsavimas. 

Penktadienio koncertas – tarsi įžanga į jubiliejinį, akustinį „AC/DC Project“ koncertą, įvyksiantį „Brodvėjaus“ scenoje vasario 23  dieną.

„AC/DC Project“ kolektyvą drąsiai galima tituluoti lietuviškųjų tribute projektų pradininku Lietuvoje. Per 15 metų scenoje muzikantai sugebėjo atrasti savo kelią apjungdami legendinės grupės AC/DC ir savo kūrybos dainas į vieną programą. Dabar jau akivaizdu, kad tokį muzikantų sprendimą nuolat lydėjo sėkmė. Daugiau nei prieš 10 metų jie apšildė į Lietuvą atvykusius koncertuoti „Nazareth“, surengė ne vieną sėkmingą koncertą Lietuvoje ir Europoje.

Į klausimą, kas padeda šiai grupei išlikti kartu ir neišsivaikščioti į šalis, vyrukai juokaudami išvardija tris priežastis: dvasia, viskis ir rokenrolas, tačiau kalbėdami rimtai, priduria, jog jų ilgaamžiskumo paslaptis – stiprus kolektyvas.

„Žmonės keičiasi, ateina vieni, kiti, bet mes išliekam. Niekas nepasikeitė. Grupė galbūt subrendo. Dalis muzikantų emigravo, kažko netekom, o kažką atradom“, – taip lakoniškai ir paprastai jie kalba apie 15 metų muzikinę patirtį.

Šventiniame koncerte „Brodvėjaus“ scenoje  projektas pristatys ypatingą programą – dalį kūrinių grupė atliks akustiškai.

Grupėje groja visiems puikiai žinomi savo instrumentų meistrai: vokalas – Ąžuolas Stanevičius („AC/DC project“ įkūrėjas ir lyderis), bosine gitara groja maestro Andrius Daugirdas („Rojaus tūzai“), gero ritmo meistras – Vaidotas Taurinskas („Pelenai“), Romas Rainys – vienas garsiausių Lietuvos gitaristų, taip pat „stygas pjausto“ Viktoras Jonušis – Hugis („My favourite gun“, „Žas“, „Skamp“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius