Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 08 29

Londono olimpinėms žaidynėms Eltonas Johnas ruošia koncertą su grupe „Muse“

Lapkričio 4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje su grupe koncertuosiantis seras Eltonas Johnas planuoja surengti įspūdingą koncertą 2012-ųjų metų Londono olimpinėms žaidynėms paminėti. Legendinis atlikėjas grandiozinį šou ketina rengti Didžiosios Britanijos sostinėje vykstant olimpinėms žaidynėms.
Eltonas Johnas
Eltonas Johnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Sklinda gandai, jog muzikos grandas nori, jog prie jo prisijungtų ir koncerto scenoje pasirodytų roko karaliai „Muse“.

„Eltono koncertai visuomet buvo įspūdingi, tačiau jis nori, kad olimpinis koncertas būtų dar nuostabesnis, – britų dienraščiui „The Sun“ teigė neįvardintas šaltinis. – Jis visuomet buvo didžiulis Matto Bellamy‘o grupės gerbėjas ir labai trokšta su jais bendradarbiauti, o koncertas olimpinių žaidynių Londone metu tam būtų ideali galimybė. Su „Muse“ kaip vienos geriausios gyvai grojančios grupės pasaulyje reputacija šis šventinis koncertas neabejotinai bus vienas įspūdingiausių.“

Eltonas Johnas yra ne vienintelis legendinis atlikėjas, kuris kitais metais savo užburiančiomis melodijomis švęs olimpines žaidynes.

Spėjama, kad Seras Paulas McCartney pasirodys olimpinių žaidynių atidarymo arba uždarymo ceremonijoje. Be to, sklinda gandai, jog pasirodymui jis susijungs su „The Beatles“ kolega Ringo Starru.

Taip pat olimpinių žaidynių Londone organizatoriai kiek anksčiau atskleidė, jog didžiojoje scenoje pasirodyti turėtų ir legendiniai „The Rolling Stones“ bei į sceną grįžę „Led Zeppelin“. Taip pat sklido gandų, jog scenoje bus galima išvysti net specialiai šiai progai susijungusias garsiąsias popgrupės „Spice Girls“ merginas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius