-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 15

LRT Opus terasa Kaunui dovanoja nemokamą kylančių švedų žvaigždžių – DNKL – koncertą

Šiemet Kaune atsiradusi LRT Opus terasa, „Ryšių kiemelyje“ miestiečius kviečia ne tik mėgautis žinomų lietuvių atlikėjų hitais, tačiau siekia supažindinti ir su kylančiomis užsienio grupėmis. Viena tokių pirmųjų jau šį penktadienį taps DNKL iš Švedijos.
DNKL
DNKL / Organizatorių nuotr.

Grupę sudaro trys švedai. Jų hounting electro pop muzika puikiai tinka vėlyviems vasaros vakarams ir ankstiems rudens vakarams. Grupė įsižiebė 2013 metais ir nuo to laiko aukštinama spaudos visame pasaulyje. Šiemet jie buvo pakviesti į prestižinį „Tallinn Music Week“ festivalį.

Jų debiutinė daina – „Hunt“ sulaukė tūkstančių peržiūrų ir perklausų „YouTube“ portale, o šie metai daug plačiau nušvies grupę, kuri kyla ir gali tapti viena geidžiamiausių visoje Švedijoje.

VIDEO: DNKL - Battles (Official Music Video)

DNKL pavadinimas, tai yra vokiško žodžio „Dunkel“ (tamsus – vert.) sutrumpinimas. Būtent jų kūriniuose didelę dalį užima į mistinį pasaulį nukeliantys garsai.

„Labiausiai mes norime išryškinti muziką, ne žmones, kurie yra už jos. Mums yra daug įdomiau leisti muzikai kalbėti už save“, – tvirtino šio penktadienio svečiai DNKL.

Nemokamą įėjimą į koncertą kauniečiams dovanoja „Volfas Engelman“, kurie renginio metu pristatys naują kvietinio alaus rūšį su analogišku pavadinimu „Dunkel“.

LRT Opus terasą Kaune galite rasti pačioje senamiesčio širdyje – Rotušės aikštėje, „Ryšių kiemelyje“.

Ketvirtadienį DNKL koncertuoja Vilniuje, Menų fabrikę „LOFTAS“, o penktadienį savo viešnagę Lietuvoje pratęs Kaune. Juos apšildys lietuviai „King Sleep“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius