2011 10 25

manoMUZIKA.lt: apie atsikūrimą paskelbusi grupė „The Stone Roses“ tapo Jungtinės Karalystės rekordininke

Po 15 metų pertraukos atsikūrusi roko grupė „The Stone Roses“ pateko į Jungtinės Karalystės roko muzikos istoriją: bilietai į kolektyvo atsikūrimo koncertus kitų metų birželio mėnesį buvo parduoti per rekordiškai trumpą laiką.
Legendinė Mančesterio grupė „The Stone Roses“
Legendinė Mančesterio grupė „The Stone Roses“ susibūrė 1985-aisiais. / Grupės arch. nuotr.
Temos: 1 Muzika

Du kultinės Mančesterio roko grupės atsikūrimo koncertai gimtajame mieste buvo numatyti ateinančių metų birželio 29 ir 30 dienomis, tačiau į juos bilietai buvo išpirkti per 14 minučių, todėl „The Stone Roses“ buvo priversti savo grafiką papildyti dar vienu – birželio 31 dienos pasirodymu.

Visi 220 tūkstančių bilietų į po penkiolikos metų pertraukos atsikuriančio kolektyvo pasirodymus buvo išpirkti per 68 minutes.

Grupė, kurią sudaro 6 solinius albumus iki šiol išleidęs kolektyvo lyderis Ianas Brownas, gitaristas Johnas Squire’as, bosistas Mani ir būgnininkas Reni, prisipažino jau pradėjusi repetuoti. Beje, specialioje spaudos konferencijoje „The Stone Roses“ lyderis atskleidė, jog kolektyvas ketina surengti turą ne tik savo gimtajame mieste, bet ir leistis į pasaulines gastroles, kurių metu koncertuose apsilankę žmonės išgirs ir visiškai naujus grupės kūrinius.

Muzikos portalas manoMUZIKA.lt primena, kad legendinė Mančesterio grupė (išleidusi, beje, viso labo du studijinius albumus), išsiskyrė dar 1996 metais. Nuo to laiko iki dabar kolektyvo lyderis Ianas Brownas įrašė 6 studijinius, 1 remiksų ir tris rinktinius albumus.

VIDEO: The Stone Roses - Ten Storey Love Song

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius