-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 01

manoMUZIKA.lt: interaktyvi „Gorillaz“ vaizdo retrospektyva ir kokybiškos muzikos miksas

Rudens pradžioje netilo gandai, kad viena įdomiausių pastarojo dešimtmečio grupių „Gorillaz“ skirstosi. Atrodo, kad gandai virto faktais ir 10-ąjį gimtadienį šiemet švenčianti animacinė muzikos genijaus Damono Albarno grupė daugiau nebeegzistuos. Tačiau atsisveikindamas kolektyvas gerbėjams dovanoja geriausių kūrinių rinkinį „The Singles Collection 2001–2011“.
Damonas Albarnas su grupe „Gorillaz“ 2010-aisiais Paryžiuje
Damonas Albarnas su grupe „Gorillaz“ 2010-aisiais Paryžiuje / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

Dar šių metų gruodžio mėnesį pasirodysiančiame albume rasime „Clint Eastwood“, „Feel Good Inc.“, „On Melancholy Hill“ ir visus kitus didžiausius grupės hitus bei pora puikių remiksų. Tačiau tai ne vienintelė „Gorillaz“ dovana gerbėjams. Grupė pristato nemokamą interaktyvią mini svetainę, kurioje galite peržvelgti visą dešimties metų grupės istoriją – pamatyti vaizdo klipus, įrašus iš koncertų ir kitą vaizdo medžiagą. Vesdami pelės žymeklį per paveikslėlius galite atrasti „paslėptus“ vaizdo klipukus ir peržiūrėti juos tiesiog paspaudus čia.

manoMUZIKA.lt primena, kad su „Gorillaz“ Damonas Albarnas išleido tris studijinius albumus (neskaičiuojant įrašo „The Fall“, įrašyto vienu kompiuteriniu prietaisu), kurių visi sulaukė ypač palankaus kritikų įvertinimo. Paskutinis animacinio kolektyvo darbas „Plastic Beach“ dienos šviesą išvydo praėjusiais metais.

Nauja rubrika manoMIKSAS

Gerų žinių turi ir muzikos portalas manoMUZIKA.lt. Džiaugiamės galėdami pristatyti jums visiškai naują rubriką manoMIKSAS. Čia rasite mūsų komandos paruoštus kokybiškos, įdomios, kitokios, naujos ir, žinoma, senesnės, bet tikrai geros muzikos miksus (anglų k. „Mixtape“).

Tikimės, kad tai taps ne tik neatskiriama „manoMUZIKOS“ dalimi, bet ir puikiu jūsų žadintuvu geriant rytinę kavą, žaviu muzikiniu fonu kremtant karčias mokslo šaknis ar dirbant dienos darbus, geru fonu savaitgalio vakarėlių metu, draugišku palydovu poilsio akimirkomis ir t.t. Žodžiu, tikimės, kad manoMIKSĄ išgirsite, pamilsite ir klausysitės.

Pirmąjį manoMUZIKA.lt jums dovanojamą miksą galite išgirsti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius