Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 11 19

manoMUZIKA.lt: pasimėgaukite grupės „Sonic Youth“ koncertu San Paule

Kultinė amerikiečių indie rock grupė „Sonic Youth“ koncertinį turą pietų Amerikoje baigė puikiu pasirodymu „SWU“ muzikos ir menų festivalyje San Paule, Brazilijoje.
Amerikiečių grupė „Sonic Youth“
Amerikiečių grupė „Sonic Youth“ / Michaelo Schmellingo nuotr.

„Sonic Youth“ koncerte skambėjo tokie gerbėjams žinomi kūriniai kaip „Death Valley ‚69“, „Sugar Kane“, „Flower“ ir daugelis kitų, o pasirodymą vainikavo „Teen Age Riot“ ir beveik septynių minučių muzikinių garsų psichodelinis jam‘as ant scenos.

Verta pastebėti, kad kai kurie užsienyje apie muziką rašantys portalai bei tinklaraščiai šį koncertą vadina paskutiniuoju 30 metų gyvuojančios „Sonic Youth“ pilnos sudėties pasirodymu ant scenos.

Muzikos portalas manoMUZIKA.lt primena, kad prieš mėnesį, spalio 14 dieną grupės nariai ir sutuoktiniai Thurston Moore ir Kim Gordon po 27 bendro gyvenimo metų paskelbė apie savo skyrybas. Tuomet įrašų kompanija „Matador Records“, kuriai priklauso „Sonic Youth“, išplatino pranešimą, jog lapkričio mėnesį suplanuoti koncertai Amerikoje tikrai įvyks, o tolimesni grupės planai kolkas nėra aiškūs.

Tokia informacija gali būti gana netikėta ir šokiruojanti grupės gerbėjams, nes dar visai neseniai buvo skelbta, jog „Sonic Youth“ ketina dirbti su nauja medžiaga albumui. Reikia tikėtis, jog apie „Sonic Youth“ ir jų koncertus dar išgirsime.

Jūsų dėmesiui – „Sonic Youth“ koncertas festivalyje „SWU“ (trijų dalių pasirodymas):

 P.S. Puikią vasarą vykusio grupės „Sonic Youth“ koncerto apžvalgą skelbė ir manoMUZIKA.lt. Ją rasti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius