Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 11

Muzika ir erotika: gitaristė Muriel Anderson iš Amerikos surengs vienintelį koncertą Vilniuje

Tai, kas įvyks lapkričio 23 dieną 19 val. Piano.LT salėje Vilniuje, reikia priskirti ne tik muzikiniams metų įvykiams! Muriel Anderson, žymiausios ir žaviausios šių dienų gitaristės ir arfininkės koncertas poroje su kitu žymiu muzikantu (jo prašymu vardas, kol kas, laikomas paslaptyje) – aukščiausio dvasinio lygio reiškinys!
Muriel Anderson
Muriel Anderson

Jau pirmomis savo nuostabaus koncerto minutėmis Muirel Anderson sužavi publiką magiška atlikimo technika, savo seksualia charizma, sukeliančia ypatingą katarsį! Į jos koncertus Amerikoje ir Europoje sunku patekti – bilietai išperkami žaibiškai – toks nuostabus afroamerikietės gitaristės  atliekamos tikros muzikos poveikis! Viena nata, vienas gitaros rifas, vienas ugningas žvilgsnis, kerinti šypsena... ir visi vyrai bei dauguma moterų tarsi užburti klausosi atlikėjos!

Derybos dėl koncerto vyko net pusantrų metų. Pagaliau fortūna nusišypsojo gyvos, nepakartojamos muzikos mylėtojams – lapkričio 23 dieną 19 val., Vilniuje, PIANO.LT salėje (Trakų g. 9/1) skambės geriausios gitaristės Muriel Anderson atliekamos kompozicijos!

Muriel Anderson – viena kvalifikuočiausių gitarisčių ir arfininkių pasaulyje, pirmoji moteris, laimėjusi Fingerstyle grojimo gitara konkursą. Svarbiausias jos pasirodymų bruožas – nuoširdumas; muzika, suteikianti džiaugsmą ir publikai, ir pačiai atlikėjai; bendravime su žiūrovais daug švelnaus kokybiško humoro; ir, be abejonės, ypatinga grojimo technika, garbinama viso pasaulio žiūrovų. Artistė grojo Niujorke Les Paul kartu su žymiuoju kantri gitaristu Chet Atkins, «Chicago’s Orchestra Hall» salėje su Čikagos simfoniniu orkestru, Tenesyje su Nashville Chamber Orchestra. Įkūrė ir vadovauja  Muriel Anderson’s All Star Guitar Night® bei labdaros aljansui «Music for Life Alliance charity». Muriel Anderson – geniali  gitaros ir arfos muzikos kompozitorė. Jos gastrolių grafikas numatytas metams į priekį Šiaurės Amerikoje ir Tolimuosiuose Rytuose.

Dėl unikalaus artistės požiūrio į instrumentą, gitara skamba kaip lyrinis choras ar orkestras, japonų koto ar grupė  Bluegrass, pasigirsta sekundei Beatles melodijos, o po minutėlės – Šopeno valsai.  Neseniai Muriel susipažino su Vokietijos muzikantu – TIERRA NEGRA. Su juo atlikime atsirado daugiau eksperimentų bei improvizacijų.

Muriel Anderson įrašė dainą “El Noi de la Mare”, kuri skambėjo Woody Allen’s filme – “Vicky Cristina Barcelona” ir dainą “Heartstrings”, skambėjusią paleidžiant kosminį edvėlaivį Discovery. Muriel Anderson išleido 8 instrumentinius CD, DVD, mokymosi groti gitara knygas, kurias išleido Hal Leonard, Mel Bay ir Zen-On Japan. Muzikinės kompozicijos įtrauktos į Nešvilio kamerinio orkestro bei moterų choro Vox Caelestis repertuarą. Muriel kompozicijos skamba ir kitų atlikėjų albumuose.

Bilietai į vienintelį koncertą lapkričio 23 dieną 19 val. PIANO.lt salėje (Trakų g. 9/1) parduodami visose bilietai.lt kasose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius