Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 08 /14:39

Nepraėjus nė dienai „Youtube“ pašalino naująjį Davido Bowie vaizdo klipą apie bažnyčios korupciją ir kunigų ištvirkavimą

Davidas Bowie savo naujajame vaizdo klipe dainai „The Next Day“ surinko tikrą žvaigždžių komandą – Floria Sigismundi režisuotame kūrinyje Holivudo aktorė Marion Cotillard vaidina nuo stigmų kenčiančią prostitutę, o legendinis Gary Oldmanas – ne itin dorovingą kunigą.
Kadras iš vaizdo klipo
Kadras iš vaizdo klipo

Po ilgos pertraukos su nauju albumu grįžtantis D.Bowie įspūdingame klipe pasirodo kaip dainininkas viešnamyje, kuriame lankosi ir pats kardinolas.

Siužetą apie katalikų Bažnyčios korupciją ir ištvirkavimą sukūrė pats D.Bowie, o jo sumanymą įgyvendino italų fotografė ir režisierė F.Sigismundi, išgarsėjusi su filmu „The Runaways“, o neseniai režisavusi ir naujausia Justino Timberlake'o klipą dainai „Mirrors“.

Pirmasis singlas iš naujo D.Bowie albumo „The Next Day“ netikėtai buvo pristatytas sausio menėsį per 66-ąjį muzikanto gimtadienį, o visas albumas – kovą.

Papildyta 14.39 val. „Youtube“ jau spėjo pašalino kontraversišką vaizdo klipą. Žinutė vietoj jo skelbia, klipas pašalintas dėl tinklalapio taisyklių pažeidimo.

VIDEO: Davido Bowie „The Next Day“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius