Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 04 29

Nomeda Kazlaus paruošė dovaną Klaipėdos motinoms

Kasmet artėjant „Vilties bėgimui“, kuris šiemet vyks gegužės 20 dieną, broliai pranciškonai į Klaipėdos dramos teatrą kviečia motinas koncerte atšvęsti Motinos dieną.
Normeda Kazlaus
Normeda Kazlaus / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiemet koncertas ypatingas, nes dainuoti sutiko operos solistė Nomeda Kazlaus ir jos draugai. Ypatingas ir tuo, kad dėmesiu bus apgaubtos ir mamos, auginančios vaikus autistus.

„Koncerte dėkosime visoms mamoms, o ypač drąsinsime tas mamytes, kurios augina ir ugdo „lietaus vaikus“. Ne viena šių vaikų mama yra prasitarusi, kaip su kitokiu vaiku sunku pasirodyti viešoje miesto erdvėje, todėl dažnai tenka būti namie. Kartais atrodo, kad vienai nukęsti sunkumus yra lengviau, nei matant keistus ir dėl vaiko neprognozuojamo elgesio aplinkinių smerkiančius žvilgsnius. „Vilties miesto“ bendruomenė kuria naują požiūrį į šį sutrikimą: drąsina šeimas dalyvauti visuomenės gyvenime, pristato miestiečiams šio sutrikimo požymius, supažindina su jais ir ragina susidraugauti su „lietaus vaikais“. Vietos po saule užteks visiems. Kuo daugiau atvirų širdžių, tuo lengviau kiekvienam jaustis vertingam, mylimam ir reikalingam. Ne dėl savo pasiekimų, bet dėl to, kad kiekvienas žmogus, nepaisant vienokių ar kitokių „trūkumų“, yra vertingas, mylimas ir lauktas“, – teigia koncerto organizatoriai.

Šiemet Vilties koncerte ne tik dalyvauti, bet ir prisijungti prie jo organizavimo sutiko lietuvių operos žvaigždė, sėkmingai nardanti ir tarptautiniuose vandenyse, laidų vedėja, pedagogė bei įvairių tarptautinių konkursų komisijų pirmininkė Nomeda Kazlaus (sopranas).

Nomeda Kazlaus bei kiti Vilties koncerto dalyviai sutinka dovanoti džiaugsmą ir viltį, neprašydami materialios išraiškos atlygio. Nomeda kviečia atvykti į šį koncertą: „Mama yra pats svarbiausias žmogus kiekvieno gyvenime, todėl tokios dienos proga koncertas bus ypatingas ir kupinas meilės.“

Broliai pranciškonai ragina ne tik patiems atvykti į koncertą, bet ir padovanoti bilietą žmogui, kuris galbūt negali sau to leisti.

Vilties koncertas vyks gegužės 6 dieną, 17 valandą, Klaipėdos dramos teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius