-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotaikingame koncerte „Muzikinis nuotykis su bardais” laukiami mažieji klausytojai

2024 m. kovo 24 d. vidurdienį, 12 val. į nuotaikingą koncertą „Muzikinis nuotykis” Šv. Kotrynos bažnyčioje kviečiami mažieji klausytojai ir jų tėveliai. Čia į sceną žengs ir muzikines istorijas pasakos dainuojantys aktoriai Gediminas Storpirštis ir Andrius Kaniava, o koncerto smagią nuotaiką kurs vaikų draugas, aktorius Vytautas Rašimas, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Trio
Trio / Organizatorių nuotr.

Gediminas Storpirštis – Valstybinio Jaunimo teatro aktorius, bardas, jau ne vienerius metus džiuginantis mažuosius klausytojus autorinėmės dainelėmis. „Užaugo kelios kartos klausytojų, o ir aš pats pakitau, gyvenimiška ir muzikine patirtimi ar plaukų spalva, – sako G.Storpirštis, – mažieji mano klausytojai jau susilaukė savo vaikų ir vis dažniau kreipiasi į mane, prašydami padainuoti vaikiškų dainelių, kurias ir paruošiau šiam koncertui“.

Koncerte kiekvienas gaus po bilietą į vaikystę, kur pajus „Gėlės ir vėjo“ kvapus, susitiks su mielais personažais: Pūkuotuku, išgelbėjusiu draugus nuo pavojaus, Ragana, kuri mėgsta kepti pyragus, Kiaule, susiruošusia į Paryžių, ir daugybe kitų spalvingų veikėjų.

A.Kaniava yra daug metų vaidinęs muzikiniuose spektakliuose, parašęs jiems nemažai dainelių, sukūręs įsimintinus personažus, kuriuos iki šiol myli ir prisimena jau užaugę (bet širdyje nepasenę) vaikai. Prieš keletą metų aktorius su scenos kolegomis šėlo teatralizuotuose koncertuose „Ten seneliai jauni“.

Vėliau sukūrė miuziklą šeimoms „Pabėgimas iš Trepsės namų“ (pagal J.Avyžiaus apysaką „Aštuonetas iš Trepsės namų“), kur prakalbino lėles ir nuotaikingai, jautriai, be pataikavimo jauniems žiūrovams papasakojo pilną nuotykių lėlių kelionę iš nedėkingos mergaitės Trepsės namų. Šio pasirodymo metu dainuojantis aktorius kvies į įdomią, pilną netikėtumų ir nuotykių muzikinę kelionę su skraidančiu Paršiuku, Laiminguoju Hansu, tik truputį baisiais Plėšikais ir kitais personažais, gyvenančiais spektaklių dainose.

Koncertą ves ir žaismingą atmosferą kurs ir mažiems, ir dideliems puikiai pažįstamas aktorius Vytautas Rašimas. Aktoriaus balsas skamba animaciniuose filmukuose, spektakliuose, o štai Šv. Kotrynos bažnyčioje jis kvies visus atėjusius leistis drauge į muzikinį nuotykį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius