Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 11

Pasivaišinti mėnulio pyragu kvies Rusijos roko grupė „Mooncake“

Rusijos postroko scenos lyderiai – maskviečiai Mooncake, šiemet švenčiantys penktąjį jubiliejų, rugpjūčio mėnesį lankysis Baltijos šalyse.
„Mooncake“
„Mooncake“ / Grupės archyvo nuotr.

Grupės turas prasidės rugpjūčio 6-ąją Vilniuje, roko bare „PoGo“, vėliau „Mooncake“ pasirodys Rygoje, Narvoje ir Taline.

Specialiai šiam turui „Mooncake“ ruošia naujas savo kūrinių versijas kartu su didžėjais ir muzikantais iš Baltijos šalių (Expose Yankee (Latvija), SoulSonic (Lietuva), Noythe (Lietuva)). Versijų rinkinį bus galima nemokamai parsisiųsti internete.

„Mooncake“ instrumentinė vadinamojo postroko muzika dažnai lyginama su „Pink Floyd“ ir „Mogwai“, tačiau grupės nariai jaučiasi sukūrę lengvai atpažįstamą savo stilių ir garsą. Jų išskirtiniai bruožai yra melodija, atmosfera ir gebėjimas suderinti poliarines emocijas, nuo beviltiško liūdesio iki euforijos ir ekstazės.

Nuo susikūrimo 2006 m. grupė išleido keturis singlus, surengė daugiau nei 70 koncertų ir dabar rengia medžiagą savo antrąjam albumui. Jų koncertai – tai įspūdingas šou, kuriame sielos muzika persipina su  intelektualiu vaizdu.

Didžiausias pasaulyje instrumentinės muzikos žiniasklaidos šaltinis „Thesilentballet.com“ įvertino Mooncake debiutinį albumą „Lagrange Points“ 8 balais iš 10. „Mooncake“ pastangos vertinamos labai palankiai: „Šie vaikinai gali konkuruoti su užsienio kolegomis. Rusija jau seniai laukė būtent tokios grupės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius