Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 17

Pirmasis bendras Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio koncertas – jau šį ketvirtadienį

Sausio 20 dieną Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis gyvos muzikos klube „Tamsta“ pristatys savo pirmą bendrą muzikinį projektą „The Ball and Chain“.
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis

Itin kamerinį koncertą Erica ir Jurgi nusprendė surengti likus vos kelioms dienoms iki išvykimo į Kolumbiją. „Ten atostogausime iki balandžio, o koncertą nusprendėme daryti dabar, nes norime, kad žmonės susipažintų su mūsų muzika iš lėto, neskubėdami. Duosime jiems laiko apsiprasti, o vėliau, grįžę į Lietuvą, planuojame išleisti albumą, kurį lydės ir kitas, pristatymo, koncertas. Tad šis renginys – tarsi užuomina, kryptis, kas klausytojų laukia vasarą“,  – pasakoja Erica Jennings.


Pora savo bendrą kūrybą vadina miegamojo muzika (angl. bedroom music), – „Tai asmeniška muzikos patirtis, atspindinti poros gyvenimą santuokoje bei labai įvairius to aspektus. Ir labai paprasta kasdienybė, ir jaukios, ramios buvimo drauge akimirkos. Miegamojo muzika nebūtinai tik jame ir skamba – miegamasis gali būti ten, kur jį susikuri. Šios artumo, o kartu ir buitinės trinties emocijos niveliuosis ir būsimame albume. Jame bus daug kasdienybės garsų – kavos aparato šnypštimo, durų varstymo, šaukštelio skimbčiojimo. Jie palieka vietos mintims – kad kiekvienas susikurtų savo vaizdinį, kaip skamba artumas tarp dviejų artimų žmonių.“


Trumpame vaizdo klipe, iliustruojančiame būsimo koncerto atmosferą  – penktojo dešimtmečio aplinka, nespalvotas vaizdas, gėlėta suknelė ir nedidelė akustinė improvizacija. Erica netrukus priduria: „Šiuo metu esu giliai susižavėjusi šiuo laikotarpiu, kai suknelės buvo siuvamos kokybiškai ir su meile, o šukuosenos bei makiažas reikalavo dėmesio ir pastangų. Jokių „pagaminta Kinijoje“ etikečių. Tai buvo tokių moterų kaip Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe laikas – magiška era. Truputį šio dešimtmečio žavesio norime įnešti ir į savo koncertą“.


„The Ball and Chain“ koncertas – sausio 20 d., ketvirtadienį, gyvos muzikos klube „Tamsta“. Bilietus į renginį platina TIKETA.
Daugiau informacijos:  www.facebook.com/theballandchain

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius