Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 05 05

Reperiai „Tie Geresni“ apie antrąjį savo albumą: „grįžome atgal į ateitį“

Ilgai lauktą naująjį savo darbą „V.2“ išleidžianti viena populiariausių Lietuvos repo grupių jį pristato kaip pirmojo savo albumo tęsinį. Beveik dešimtmetį jo laukę didžiausi gerbėjai turi ypatingą galimybę jį išgirsti pirmieji, rašoma pranešime spaudai.
Tie Geresni
Tie Geresni / L.Barono nuotr

Nuo 2014-ųjų kurtame albume nugulė 18 kūrinių – dvigubai daugiau nei debiutinėje kompaktinėje plokštelėje „Tie Geresni“, už kurią grupė buvo apdovanota net penkiomis Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimų statulėlėmis.

„Šis albumas – savotiškas pirmojo albumo tęsinys tiek savo skambesiu, tiek vizualine dalimi, - pasakoja vienas iš grupės narių, Ignas Vaicekauskas-DJ Swix. – Jo įrašuose dalyvavo visi 5 grupės nariai, o albumo viršelio tęstinę versiją kūrė ir pirmojo albumo viršelio autoriumi buvęs Algirdas Padleckis.“

Pasak sąvokos „versija 2“ trumpiniu „V.2“ albumą pavadinusios grupės narių, šis pavadinimas atspindi geresnę, brandesnę bei patobulėjusią grupės pusę, kuri gimė dairantis į savo praeitį. Žvilgsnį „atgal į ateitį“ simbolizuojančias metaforas galima rasti ir albumo viršelyje, ir kūrinių eiliškume.

„Šio darbo brandinimas užtruko ilgus metus ir ne kartą buvo atsigręžiama į kūrybos pradmenis. Turėdami tai omenyje, sąmoningai albumą sukūrėme taip, jog jį būtų galima nuosekliai klausyti iš abiejų pusių: nuo pradžių arba nuo pabaigos“, – sakė Rokas Grosmanas-LTZOO.

Tie Geresni albumas V2
Tie Geresni albumas V2

Muziką šiam albumui kūrė 12 skirtingų muzikos prodiuserių, kurie paįvairino įprastą grupei skambesį. „V.2“ galima išgirsti tiek senosios hiphopo mokyklos, tiek ir naująsias repo muzikos tendencijas.

Ištikimiausi grupės fanai jau nuo šiandien gali įsigyti riboto leidimo, vos 300 kopijų tiražu išleistą kompaktinę plokštelę. Nespėjusiems teks palaukti, kol vasaros viduryje „V.2“ pasirodys internetinėse muzikos platformose.

Tie Geresni albumas V2
Tie Geresni albumas V2

Rudenį planuojama albumą išleisti ir vinilinės plokštelės pavidalu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius