Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 01 01

Sausakimšoje Palangos koncertų salėje skambėjo Johanno Strausso muzika

Jau bene tradicija tampa Naujųjų metų vakarą skambanti Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro orkestro ir solistų atliekama Johanno Strausso muzika.
news_5a4a1d12784edb47f578.jpg
news_5a4a1d12784edb47f578.jpg

Šiemet žiūrovai klasikos klausytis rinkosi į Palangos koncertų salę. Koncerto svečiai – ne tik vietiniai palangiškiai ar klaipėdiečiai, bet ir Naujuosius metus pasirinkę švęsti Palangoje kitų miestų svečiai.

Vienos Šiaulių kelionių agentūros atstovai sakė, kad jau daug metų šiauliečiai renkasi būtent Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro rodomas Naujųjų metų programas. Šis kartas irgi surinko gausų būrį, net tris auobusus klausytojų. Net ir rodomi du koncertai vos talpino žiūrovus. Buvo prašančių leisti bent pastovėti, pasėdėti ant laiptų ar pristatomų kėdžių.

Sutilpo visi, už durų neliko nė vienas. Ne vienas atėjęs svečias minėjo, kad Naujųjų metų vakaras ir J.Strausso muzika jau tampa „sinonimais“ ir neatsiejama naujametinio vakaro dalimi. Tai džiugina ir muzikinio teatro kolektyvą. Žiūrovai plojo atsistoję ir dėkojo maestro vyr. dirigentui Tomui Ambrozaičiui bei atlikėjams už muziką, pavertusią ir užburusią šventine nuotaika.

Vyr. dirigentas: Tomas Ambrozaitis. Solistai: Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solistė – Viktorija Miškūnaitė, Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistai – Mindaugas Rojus, Dalia Kužmarskytė, Rita Petrauskaitė, Aurimas Raulinavičius. Atlikėjai: Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro choras Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro orkestras Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto šokėjai. Vedėjas: Šarūnas Juškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius