Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 28

Skamba taip, lyg būtų pagaminta Lietuvoje – koks tas garsas?

„Lietuvoje dabar yra galimybių metas jaunoms grupėms ir atlikėjams, nes jie turi šansą patys sukurti lietuvišką garsą, kurį vėliau žinos visa Europa“, – sako šiuo metu Lietuvoje apsistojusi atlikėja Rasa Bubulytė.
Grupė „Alive way“
Šuolis / Tomo Gorbačo nuotr.

Išgarsėjusi realybės šou „Dangus“ atlikėja viliasi, kad jaunieji Lietuvos talentai vis dažniau gros tai, kas jiems iš tiesų patinka ir būtent už tai jie bus vertinami ne tik gimtojoje šalyje, bet ir visoje Europoje. Optimistiškai nusiteikęs ir DJ Mamania. Ne vienam talentui iškilti padėjęs atlikėjas taip pat mato šviesią muzikinę Lietuvos ateitį: „Ji bus multistilistinė, kokybiška, o svarbiausia – pačia muzika, ne žodžiais – kalbanti už save.“

DJ Mamania žodžius patvirtina ir šiandien „Rugsėjo 1-osios“ grupių atrankoje pasirodysiančios grupės. Vasaros terasoje grosiantys atlikėjai savo muziką sunkiai talpina į nustatytus rėmus, apibrėždami ją nuo lengvo ir universalaus roko iki eksperimentinio funk reggae jazz psychodelic blues mišinio. Vis dėlto, visi jaunieji talentai sutaria dėl vieno – didžiausią įtaką jų kūrybai turi galimybė tiesiog groti kartu ir suteikti gerų emocijų žiūrovams.

Įvertinti, ar teisūs buvo Rasa ir DJ Mamania, galėsime jau šį vakarą Vasaros terasoje vyksiančioje „Rugsėjo 1-osios“ jaunimo grupių atrankoje, kurios metu drauge su kitais komisijos nariais iš šešių jaunų grupių jie turės išrinkti tris geriausias, pasirodysiančias didžiojoje „Rugsėjo 1-osios“ scenoje, Vilniaus Vingio parke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius