Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 08

Šv.Valentino dienai – meilės svajos Vilniaus rotušėje...

Vilniaus rotušės iškilūs skliautai visada kupini meilės muzikos aromatų... O, kokie jie taurūs ir lyriški, šelmiški ir net padaužiški!
Joana Gedmintaitė
Joana Gedmintaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip ir meilės svajas Vilniaus rotušėje dainuosiantys ir grosiantys visoje Lietuvoje ir toli už jos ribų žinomi atlikėjai: operos solistai Joana Gedmintaitė ir Dainius Puišys bei Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatas šaunusis Čiurlionio kvartetas.

Meilės ir įsimylėjėlių muzikos vakaro programoje – arijos, kupletai, dainos ir duetai iš W. A. Mocarto, Š. Guno, F. Leharo, I. Kalmano, Ž. Ofenbacho operų ir operečių, viso pasaulio moterų numylėtinio Dž. Pučinio ir viso pasaulio vyrų garbinamo džiazo genijaus E. Garnerio muzika.

O ar teko kada girdėti ne orkestro, o styginių kvarteto atliekamą J. Štrauso operetės „Šikšnosparnis“ nuostabiąją uvertiūrą? Neteko?

Tai skubėkite į Vilniaus rotušėje vyksiantį vienintelį Meilės svajų muzikos vakarą – vasario 14 d., 18 val.

O paskanavimui – Viktoro Gerulaičio aistringai melancholiškos mintys ir posmai apie tango ir A. Piacolos „Lybertango“. Įeiti ir išeiti bus galima tik bučiuojantis. Koncerto metu pageidaujami plojimai ir šūksmai: „Bravo“, „bis“!!! Arba „Mes mylim Jus“.

Bilietų kaina nuo 30 Lt. Bilietus platina Tiketa.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius