-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 15

Vilniuje koncertuosiantis rusų atlikėjas Piotras Mamonovas: „Pavargau nuo liūdesio, aš noriu džiaugsmo”

Kitą antradienį Vilniuje koncertuos žymus rusų aktorius, muzikantas Piotras Mamonovas, kuris savo pasirodymuose sugeba suderinti muziką, spektaklį, šokį, poeziją.
Piotras Mamonovas
Piotras Mamonovas / Organizatorių nuotr.

Rugsėjo 20 dieną 19 valandą Vilniaus kultūros rūmuose prie Vidaus reikalų ministerijos (Žirmūnų g. 1E) koncertuosiantis P.Mamonovas pristatys programą „Mne-60“ („Man-60“).

Šioje dviejų valandų programoje – visi garsiausi kada nors sukurti P.Mamonovo kūriniai. Kaip teigia renginio organizatoriai,  pats muzikantas ir jo komanda ypatingai ruošiasi šiam pasirodymui – jau užsakyta ir speciali scenografija, ekranai, projektoriai, moderniausia garso ir apšvietimo technika.

P.Mamonovas – viena spalvingiausių ir originaliausių asmenybių Rusijos teatro ir muzikos scenoje. Jo neįprastas, dažnai šokiruojantis įvaizdis, neįtikėtina plastika ir magiška pasirodymų energetika klausytojus priverčia susimastyti apie egzistenciją ir gyvenimo realybę.

Kai kas prisimena, vertina ir myli P.Mamonov už jo novatoriškus kūrinius ir darbą grupėse „Zvuki MU“, „Mamonov ir Aleksej“, kai kas už jo parodaksalius ir psichodelinius teatralinius pasirodymus, kai kas už kultinį garsiojo rusų filmų „Sala“ ir „Car“ kinematografo P. Lungino filmą „Taksi – Bliuz“, kai kas už viską kartu.
 
Štai kaip apibūdina savo kūrybą pats P.Mamonovas: „Kokia mano dvasia, tokia yra ir mano kūryba. Pavargau nuo liūdesio, sielvarto, skausmo, aš noriu džiaugsmo!”

Šie žodžiai puikiai apibūdina naujuosius Petr Mamonov spektaklius. Viso koncerto-spektaklio metu Artistas sugeba išlaikyti tokį emocinį stresą visai auditorijai, kad po kai kurių jo pasirodymo žmonės tiesiog verkia arba šaukia iš malonumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius