-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 29

„W.A.S.P.“ roko koncerte – lietuviškas kraujas (video)

Kitą savaitę Lietuvą pagaliau pasieks Amerikos metalo pažiba – grupė „W.A.S.P.“ ir jos karavanas. Iki tol mūsų šalį aplenkdavę roko veteranai pagaliau pradžiugins savo koncertu jų muzikos gerbėjus, kuriems nereikės keliauti į kaimynines šalis. Grupės lyderis Blackie Lawless, kurio karštas charakteris dažnai kelia rūpesčių koncertų organizatoriams, ir šiame ture „šokdina“ visus, kurie nevykdo kontrakto įsipareigojimų.
Grupė „W.A.S.P.“
Grupė „W.A.S.P.“ / Grupės logotipas

Dar 2009 m. rudenį plačiai nuskambėjo istorija apie Niujorke (JAV) atšauktą koncertą dėl organizatoriaus noro pasipiniguoti iš gerbėjų. Tuomet koncerto organizatorius, nesuderinęs su atlikėjo vadybininkais, bilietus pardavė dvigubai brangiau į gerbėjų „,meet & greet“ susitikimą su grupe. Tai sužinojęs Blackie primygtinai pareikalavo grąžinti pinigus gerbėjams. Po pakartotino perspėjimo ir koncerto rengėjui nesutikus grąžinti pinigų gerbėjams, koncertas renginio dieną buvo atšauktas.

Šiame ture lapkričio 2 dieną turėjęs įvykti koncertas Lione (Prancūzija) buvo atšauktas vien dėl to, kad klubas, kuriame turėjo koncertuoti „W.A.S.P.“, bandė taikyti apribojimus „apšildančioms“ grupėms keliaujančioms po šalį su Blackie & CO. Tačiau Vilniuje jokių apribojimų nėra – netgi atvirkščiai! Su grupe „W.A.S.P.“ šioje turo dalyje keliaujanti brazilų komanda „Shadowside“ yra labai laukiama Lietuvoje, nes... joje groja lietuvių kilmės būgnininkas Fabio Buitvidas!

Jėga, energija, intensyvumas. Šie bruožai lydi Brazilijoje gimusią ir tobulėjusią grupę „Shadowside“, kurios visi muzikantai yra skirtingos kilmės: lietuvių, vokiečių, portugalų ir italų. Savo kūryboje jie derina hard-rock, thrash ir heavy metal stilius, įsimenančias melodijas ir energingus pasirodymus su užuominomis į modern-metal. Vokalistė Dani Nolden yra laikoma viena iš unikaliausių ir stipriausių dainininkių šių dienų metalo scenoje.

Daugiau apie grupę muzikos pasaulis sužinojo po debiutinio albumo „Theatre of Shadows“ pasirodymo 2006 metais. Albumo sėkmė lėmė būsimus grupės koncertus su tokiais metalo scenos korifėjais, kaip „Nightwish“, „Primal Fear“ ar „Helloween“. 2009 metu rugpjūtį buvo grupė išleido antrąjį albumą „Dare to Dream“, kurį prodiusavo ir miksavo Dave Schiffmanas (dirbęs su „Audioslave“, „System of a Down“, „Six Feet Under“), o leidybai paruošė Howie Weinbergas (jo klientų sąraše yra „Iron Maiden”, „Metallica”, „Pantera”, „Rush” bei „Aerosmith”). Iškart po antrojo albumo pasirodymo Brazilijos populiariausiųjų roko albumų sąraše jį aplenkė tik „Heaven & Hell“ ir „Iron Maiden” naujausi darbai. O šalyje, kur į roko koncertus renkasi šimtatūkstantinės klausytojų minios, tai išties didelis pasiekimas. Albumo pavadinimas „Dare to Dream” aiškiai parodo, kad jie žino, ką daro, jie „drįsta svajoti”.

Grupę „Shadowside“ išgirsime koncerte Vilniuje 2010 m. gruodžio 7 d. „Forum palace“ klube „balsas.lt“, kur ji pasirodys prieš metalo veteranus „W.A.S.P.“, pasaulinio turo „The Return To Babylon Tour 2010“ koncerte. Koncerto pradžia 19 val. Bilietus į šį koncertą galima įsigyti visose „Bilietai LT“ kasose ir internete www.bilietai.lt. Renginio dieną bilietais (jei jie nebus parduoti iš anksto) bus prekiaujama klubo kasoje.

VIDEO: W.A.S.P. - I don't need no doctor

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius