Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausi nauji vardai vėl bus pagerbti „Pravda Naujokai 2011“ apdovanojimuose

Kasmetinis įvykis, kuris suteikė šimtams naujokų pirmąjį jų pjedestalą, sugrįžta. Naujausių muzikos, kino, foto, dizaino ir kitų darbų autoriai sulauks griausmingų plojimų „Pravda Naujokai 2011” apdovanojimuose gruodžio 8-ąją menų fabrike „Loftas”.
„Pravda Naujokai 2011”
„Pravda Naujokai 2011” / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Mada

„Pravda Naujokai 2011” išrinks metų atradimus trylikoje kategorijų: muzika, mada, kinas ir video, dizainas, fotografija, geriausia nauja vieta, iniciatyva, frazė, tendencija bei vaizdo klipas. Taip pat bus įteiktos dvi esminės ovacijos – Naujokų tėvui bei, žinoma, Metų naujokui.

Nominantus įvertinti gali kiekvienas – „Naujokai” tęsia demokratiško balsavimo tradiciją tuo pačiu adresu – naujokai.lt .

„Pravda Naujokai 2011” yra vienintelis renginys Lietuvoje, kuriam įdomūs švieži vardai ir vienas iš nedaugelio, kuriuose blizgesys ir pudra nedaug ką lemia. „Na, galbūt tik mados kategorijoje”, – šypsosi „pravda.lt” redaktorius Marius Mozūraitis.

Tam, kad sveikinimų odė neprailgtų, renginį pildys muzika. Ant menų fabriko „Loftas“ scenos stos muzikos srities nominantai „Artrace“, Umiko, „Jama&W“, „mmpsuf“, „Sheep Got Waxed“, „Napo“, Brolis, „Detroit“. Pastarieji bus vienas renginio siurprizų, nes veidus ir pasus slepiantis duetas šiuos naujokų apdovanojimus pasirinko savo premjeros vieta.

Jaunus ir nedrąsius palaikys ir muzikantai, jau išaugę naujokų kelnes – repo duetas Dee & Kamy ir iškalbos nestokojantys „Freaks On Floor“.

Praeityje „Naujokų” titulą yra laimėję Alina Orlova, Jurga, Suicide DJs, Dee & Kamy, „Kultflux” ir kiti, dabar jau labai žinomi veidai, balsai, judėjimai.

„Pravda Naujokai” kaip visada – didžiausia naujų veidų bei vardų koncentracija per visus metus. Gruodžio 8 d., menų fabrike „Loftas”. Bilietus jau platina „Tiketa”.

Rinkti naujokus galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius