Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mėnesio Naujokas: „Best Kept Secret“

Vidis, šviesiajai visuomenės daliai žinomas, kaip prodiuseris, diskžokėjas, radijo laidų vedėjas ir renginių organizatorius, nuo labai greitai pradeda ir muzikos verslą. Tiesa, antrąjį, po „Silence“. Tai „BKS“ – „Best Kept Secret“, nauja įrašų leidykla ir nauja Vidžio iniciatyva. Jis pats atsakė į mums rūpimus klausimus:
Vidis
Vidis / Visvaldo Morkevičiaus nuotr.

– „Best Kept Secret“. Koks tai projektas projektas ir kokia idėja?

– Na, „projektas“ gal ne pats tinkamiausias pavadinimas ar apibrėžimas, nes kalba eina apie naują įrašų leidybinį ženklą. Idėja paprasta – leisti lietuvišką, į šokių aikšteles orientuotą, bet kūrybiškai ambicingą elektroniką, plokštelių ir muzikinių failų pavidalu, visame pasaulyje. 

Mūsų su Mario mini albumas „Staar Wars“ bus „Best Kept Secret“ leidinių pradžia, o vėliau į eilę rikiuosis Few Nolder, Mario Basanov, Dariaus Vaiko & Paralade darbai. Leidybą lydės ir vienas kitas proginis ar teminis vakarėlis.

– Kas iniciavo „Best Kept Secret“?

– „Best Kept Secret“, kaip ir „Silence“ įkūrėjas esu aš. Tiesiog natūraliai pribrendo reikalas ir laikas paleisti dar vieną leidybinę platformą, kuri atskirtų platesnėms auditorijoms patinkančią ir labiau klausymui skirtą „Silence“ elektroninę muziką nuo į DJ'ų rinką orientuoto turinio. Būtent jį reprezentuos „Best Kept Secret“.

– Ko iš jo tikimasi?

– Tikimasi, kad per artimiausius porą metų europiniame elektroninės šokių muzikos žemėlapyje atsiras ir Lietuvos teritorija, o šios muzikos žinovų bei fanų tarpe pradės cirkuliuoti Vilnius House sąvoka.

– Ir apie leidyklos vardą. Kodėl toks pasirinkimas?

– Pavadinimas atkeliavo iš mano prieš 5 metus darytos renginių serijos, tokiu pat pavadinimu, „Best Kept Secret“. Tai pristatinėjau aktualius House muzikos kūrėjus bei atlikėjus iš vakarinės Europos dalies, iki paskutinės minutės neatskleisdamas svečių vardo. „Skirta tiems, kurie žino“ – tokia galėtų būti paantraštė. O angliškai skamba štai taip – „Hidden sounds of Vilnius House scene“.

Daugiau informacijos apie „Best Kept Secret“ rasite čia.

Rinkti naujokus gali ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius