Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

14-ojo LT Big Brother atidarymo šventėje – būrys žinomų mentorių ir globalių lietuvių profesionalų

Praėjusią savaitę, gegužės 10 d., atidarytas jau 14-tas profesinės mentorystės programos LT Big Brother sezonas. Tamsta klube Vilniuje susirinko daugiau nei 140 projekto dalyvių, o dar 40 jų jungėsi nuotoliniu būdu – iš Jungtinės Karalystės, Danijos, Ispanijos, Honkongo, JAV, Olandijos ir Irako,, rašoma „LT Big Brother“ pranešime spaudai.
Šventės svečiai
Šventės svečiai

Šių metų sezone mentoriais sutiko tapti rekordinis skaičius aukščiausio lygio lietuvių profesionalų. Įvairiuose karjeros etapuose esantys lietuviai galėjo rinktis iš 240 mentorių iš skirtingų sričių - teisės, finansų, meno, IT ir kitų, gyvenančių 30 skirtingose šalyse.

Tarp mentorių – ne viena žinoma pavardė – tai ir į renginį atvykę Air Baltic viceprezidentas Vilmantas Mažonas, Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje vadovas Marius Vaščega, verslo konsultantas Audrius Borisa, žurnalistė Daiva Žeimytė-Bilienė ir daugelis kitų.

Sezono atidarymo šventės svečius sveikino LT Big Brother vadovas Vytautas Jankauskas, programos įkūrėjas investuotojas Rytis Vitkauskas bei Lietuvos diasporos profesionalų tinklo vadovė Marija Šaraitė. Apie meną užmegzti vertingus kontaktus kalbėjo Mariaus Jakulio Jason fondo vadovė Kotryna Stankutė-Jaščemskienė, o vakarą energingai uždarė muzikos grupė „Planeta Polar“.

Atidarymo šventėje taip pat pristatyta keliautojo ir Globalios Lietuvos apdovanojimų laureato Jokūbo Laukaičio vystoma skaitmeninių kursų platforma „Skillademia“. Šios platformos pagalba visi LT Big Brother programos dalyviai galės tobulinti savo profesinius įgūdžius įvairiose srityse - nuo programavimo ir grafinio dizaino iki užsienio kalbų ir dirbtinio intelekto praktinio pritaikymo.

Lietuvos diasporos profesionalų tinklo Global Lithuanian Leaders vadovė Marija Šaraitė
Lietuvos diasporos profesionalų tinklo Global Lithuanian Leaders vadovė Marija Šaraitė

LT Big Brother – viena didžiausia ir pirmoji savanoriška mentorystės programa lietuviams visame pasaulyje. Įvairaus amžiaus dalyvius su daug pasiekusiais lietuviais profesionalais sujungianti iniciatyva per 14 gyvavimo metų jau subūrė daugiau nei 2500 dalyvių, kurie sėkmingai suformavo 1500 mentorių bei ugdytinių poras. Ilgalaikio ir neformalaus bendravimo būdu mentoriai prisideda prie dalyvių profesinio ir asmeninio tobulėjimo, padeda spręsti karjeros iššūkius ir dalinasi savo patirtimi.

Daugiau informacijos apie LT Big Brother programą galite rasti interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius