Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti kitą savaitę?

Kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti kitą savaitę?
Kadras iš filmo „Metalinis apvalkalas“
Kadras iš filmo „Metalinis apvalkalas“ / „Park Circus“ archyvo nuotr.

Balandžio 2328 d.

Festivalis „Jauna muzika“ – Vilniuje, „Menų spaustuvėje“ ir Sapiegų rūmuose vyks festivalis „Jauna muzika“, pristatantis menininkus, dirbančius su garsu ir muzika kaip eksperimentinio meno forma.

Balandžio 24 d.

Filmo „Metalinis apvalkalas“ peržiūra – „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje ir Kaune įvyks 1987 m. sukurto Stanley Kubricko filmo „Metalinis apvalkalas“ apie Vietnamo karą peržiūra.

Balandžio 25 d.

Spektaklio Orfeo. Miesto šviesos“ premjera – Vilniuje, Lietuvos nacionaliniame dramos teatre pristatomas režisieriaus Nauberto Jasinsko spektaklis „Orfeo. Miesto šviesos“ pagal Dovilės Zavedskaitės pjesę.

Balandžio 26 d.

Baletų triptiko premjera – Vilniuje, Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre trys jauni choreografai – Martynas Rimeikis, Edita Stundytė ir Živilė Baikštytė – pristato naujus vienaveiksmius baletus.

Balandžio 2728 d.

Architektūros festivalis „Open House“ – Vilniuje miestiečiai ir sostinės svečiai kviečiami iš arčiau susipažinti su septyniomis dešimtimis pastatų, interjerų ir viešųjų erdvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius