Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti kitą savaitę?

Kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti kitą savaitę?
Kadras iš filmo „Močiute, Guten Tag!“
Kadras iš filmo „Močiute, Guten Tag!“

Sausio 1017 d.

Festivalis vaikams „Kitoks“ „Menų spaustuvės“ rengiamas festivalis vaikus ir jaunimą kvies susipažinti su scenos menų trupėmis iš Belgijos, Prancūzijos, Danijos, Vokietijos bei Lietuvos.

Sausio 12 d.

Dokumentinio filmo „Močiute, Guten Tag!“ premjera – Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti dokumentinis Jūratės ir Vilmos Samulionyčių filmas „Močiute, Guten Tag!“, atskleidžiantis skaudžią jų šeimos istoriją.

Sausio 12 d.

Filmas „Stalino mirtis“ – Lietuvoje pradedamas rodyti naujausias politinių komedijų meistro Armando Iannucci filmas „Stalino mirtis“.

Sausio 12 d.

Klaipėdos kamerinio orkestro improvizacijos su Vladimiru Čekasinu – Klaipėdos koncertų salėje pasirodys miesto kamerinis orkestras ir džiazo legenda tituluojamas Vladimiras Čekasinas su Anna Čekasina.

Sausio 13 d.

Algirdo Martinaičio „Pieta“ – Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre minint Laisvės gynėjų dieną LNOBT choras ir kamerinis choras „Aidija“ atliks Algirdo Martinaičio „Pietą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius