Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
„Flash Voyage“
„Flash Voyage“ / Tanel Tero nuotr.

Sausio 5 d.

„Nepadorūs skaitymai“ – 18.30 val. Kauno menininkų namuose. Tai įdėmus žvilgsnis į vieną pirmųjų studijų, Lietuvos literatūrą tyrusią pro lyčių prizmę: Vytauto Kavolio knygą „Moterys ir vyrai lietuvių kultūroje“ (1992 m). Šį susitikimą inicijuoja literatūrologė, mokslininkė dr. Solveiga Daugirdaitė.

Sausio 7 d.

„Flash Voyage“ – 18.00 val. Menų spaustuvėje koncertuos psichodelinio roko grupė (Regimantas Visockis, Germanas Daškevičius, Karolis Pročkys ir Rytis Baranauskas) iš Kauno, 2019 m. pristačiusi savo debiutinį albumą „Voyage in a flash“.

Filmas „Didžioji laisvė“ – „Pasakoje“ pradedamas rodyti Kanų kino festivalyje žiūrovų numylėtiniu tapusio režisieriaus Sebastiano Meise filmas su vienu talentingiausių šių dienų vokiečių aktoriumi Franzu Rogowskiu.

Paroda „No Thoughts / Head Empty“ – 19.00 val. Pamėnkalnio galerijoje atidaroma Medeinės Revuckaitės ir Airos Urbonavičiūtės kūrybos paroda. Dviejų jaunųjų menininkių kūryboje vyrauja dvejonės, nerimo, namų / artimos aplinkos (kaip metaforos ar simbolio), tikrumo ieškojimo temos.

Sausio 9 d.

Spektaklio „Vapsvos“ rodymas – 19.00 val. Oskaro Koršunovo teatro studijoje bus rodomas Artiomo Rybakovo spektaklis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius