Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Vytautas Landsbergis
Vytautas Landsbergis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Sausio 10 d., 13–14 d.

Tarptautinis festivalis vaikams ir jaunimui „Kitoks'22“ – Menų spaustuvėjė Vilniuje. Šių metų festivalio programa ypatinga tarptautiniais šiuolaikinių scenos menų pasirodymais bei tuo, kad dalis programos skirta ir vaikams su autizmo spektro sutrikimu bei Dauno sindromu.

Sausio 12–18 d.

15-asis Vilniaus tarptautinis trumpųjų filmų festivalis – 8-iuose Lietuvos miestuose ir 4-iose namų kino platformose prasideda Vilniaus tarptautinis trumpųjų filmų festivalis. Festivalis šiemet jiems pasiūlys ir meilės istorijų, ir šiurpių krečiančios realybės atspindžių, ir subtilios komedijos, ir nuotaikingos animacijos mažiausiems.

Sausio 13 d.

Filmo „Mr. Landsbergis. Sugriauti blogio imperiją“ premjera – „Pasakoje“. Lietuvos istoriją nuo pirmų Sąjūdžio mitingų iki paskutinio Rusijos kario išvedimo 1993-iaisiais padeda atskleisti ne tik V.Landsbergio pasakojimas, bet ir iki šiol nematyti archyviniai kadrai.

Sausio 13–15 d.

Spektaklio „Sieros Magnolijos“ premjera – 19.00 val. kultūros erdvėje „gallery 1986“ Vilniuje. Spektaklį pagal estų dramaturgo Martino Alguso pjesę stato režisierė Eglė Švedkauskaitė. „Sieros magnolijose“ vaidmenis kuria LNDT aktoriai Jolanta Dapkūnaitė, Dainius Gavenonis, Ramutis Rimeikis.

Sausio 14 d.

Adamo Christenseno performansas – 23.00–04.00 val. kultūros komplekse „Sodas 2123“ vyks tamsus vakaras, kuris suksis apie kolektyvinę meilę viskam, kas gotiška, bei įvairiomis to interpretacijomis ir temperamentais. Aplinkoje besikuriant istorijoms lyg feministinėse kino juostose, tvyros muzikinės ir performatyvios nevilties, keršto, atleidimo ir manijos nuotaikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius