Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
„Drąsiau drąsiau“ režisierius Mike'as Millsas ir Joaquinas Phoenixas
„Drąsiau drąsiau“ režisierius Mike'as Millsas ir Joaquinas Phoenixas

Sausio 26 d.

Filmo „Drąsiau drąsiau“ premjera – 18.15 val. kino teatre „Pasaka“. Po pasirodymo „Džokeryje“ aktorius Joaquinas Phoenixas pirmą kartą sugrįžta į kino ekranus – atlikdamas visai kitokį vaidmenį, išryškinantį jo genialų vaidybos aktorinį talentą. Šįkart J.Phoenixas – svajotojas radijo žurnalistas, kuris keliauja per Ameriką įrašinėdamas vaikų mintis apie šiuolaikinį pasaulį.

Sausio 27 d.

Fotografijų albumo „Čia tada, ten dabar / Here Then, There Now“ pristatymas – 18.00 val. Nacionalinėje dailės galerijoje menininkė Dovilė Dagienė–DoDA pristatys meninio tyrimo „Čia tada, ten dabar“ atradimus. Dalyvaus ir prof. dr. Giedrė Mickūnaitė (VDA) bei Gytis Skudžinskas (LFS).

Sausio 28–29 d.

Spektaklio „Šv. Speigas“ premjera – 18.00 val. Juozo Miltinio dramos teatre Panevėžyje. Tai dviejų dalių Aleksandro Špilevojaus spektaklis, įkvėptas Quentino Tarantino filmo „Grėsmingasis aštuonetas“. Specialiai sukurtą muziką gyvai atliks „Colours of Bubbles“.

Sausio 28–vasario 13 d.

Prancūzų kino festivalis „Žiemos ekranai“ – 17-asis prancūzų kino festivalis „Žiemos ekranai“, praėjusiais metais dėl pandeminės situacijos vykęs virtualiai, šiemet vėl kviečia savo žiūrovus susitikti kino salių prieblandoje, kuri tokia brangi kiekvienam kino mylėtojui.

Sausio 28 d.

Parodos „Vokiečių gatvė“ atidarymas – Vilniaus muziejuje. Apie gana trumpą Vokiečių gatvę Vilniuje kalbama ir rašoma daug ir seniai. Ji linksniuojama kaip brutalios sovietinės invazijos į Senamiestį auka, Didžiojo ir Mažojo Vilniaus žydų getų skiriamoji riba, svarbi miesto centro atkarpa, kurią reikia vienaip ar kitaip pertvarkyti. Šiandienos vilniečiams Vokiečių gatvė yra tokia sava, kad veikiausiai retas susimąsto, kodėl ši gatvė vadinasi būtent taip, kada ji atsirado ir kaip keitėsi jos kasdienybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius