-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių ir ne tik renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Dimitris Papaioannou „Transverse Orientation“
Dimitris Papaioannou „Transverse Orientation“ / Julian Mommert nuotr.

Kovo 23 d.

Ukrainos kino diena – kino teatre „Pasaka“ vyks kartu su festivaliu „Kino pavasaris“ organizuojama speciali iniciatyva. Visos už seansus surinktos lėšos keliaus kūrėjų nurodytiems paramos fondams.

Kovo 24 d.

Prasideda „Kino pavasaris“ – po dviejų metų pertraukos į kino teatrų sales vos dešimčiai dienų sugrįžta „Kino pavasaris“. Žiūrovai turės galimybę pamatyti 90 ilgametražių ir 51 trumpametražį filmą iš 56 skirtingų šalių.

Naujo grupės „Atika“ albumo pristatymas – 20.00 val. Vilniuje muzikos klube „Tamsta“ grupė pristatys niekam negirdėtas dainas.

Spektaklio „Mimozos ir sirenos“ premjera – 19.00 val. Klaipėdos kultūros fabrike „Graži ir ta galinga“ kviečia pasitikti naują etapą kartu. Savo nerimą paleis būgnų ritmu, kad vėl iš naujo sutiktume save – žavias, galingas ir laimingas, net jei kartais ir pasiklydusias, bet vis grįžtančias į save!

Kovo 25–26 d.

Baletas „Transverse Orientation“ – 18.30 ir 17.00 val. Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre įvyks išskirtinio choreografo Dimitrio Papaioannou spektaklis.

Kovo 26 d.

Meno mugė Ukrainai paremti – kauniečiai ir Kauno miesto svečiai kviečiami atvykti į Vilniaus dailės akademijos Kauno fakulteto kiemelį, kuriame vyks Kauno menininkų darbų mugė. Mugėje bus galimybė įsigyti tiek žinomų, tiek kylančių menininkų darbus. Surinkti pinigai bus tiesiogiai paaukoti Ukrainą remiančioms organizacijoms VšĮ „Mėlyna ir Geltona“ ir VŠĮ „Stiprūs kartu“ bei studentams, atvykusiems iš Ukrainos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius