-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18 Gedimino Storpirščio akimirkų Radviliškyje

Tęsiant dainuojamosios poezijos koncertų tradicijas Radviliškyje, ir naujaisiais 2010 metais klausytojai laukiami šiltuose vakaruose. Ketvirtadienį, sausio 14 d., 18 val. kviečiame visus pasiilgusius prasmingų, gražių ir įkvepiančių akimirkų į aktoriaus, bardo Gedimino Storpirščio koncertą.
Gediminas Storpirštis
Gediminas Storpirštis / Organizatorių nuotr.

Šįkart bus pristatoma nauja kompaktinė plokštelė – dar visai neseniai išleista dainų rinktinė „18 akimirkų“, kurioje sudėtos visiems puikiai žinomos ir mėgstamos G. Storpirščio dainos: „Du žmonės“, „Asketas ir šokėja“, „Gėlė ir vėjas“, „O, siela“ ir kt. Albumas žavi ne tik Julitos Račiūnaitės dizainu, melodinga muzika, bet ir rinktiniais tekstais – išgirsite J. Erlicko, V. Šekspyro, A.A. Jonyno, J. Marcinkevičiaus, J. Meko, V. Mačernio ir kitų klasikų eiles.

Radviliškyje skambės šiek tiek kitokios dainų versijos – G. Storpirščiui akompanuos Jonas Krivickas (gitara), Vytis Nivinskas (kontrabosas) ir Vytautas Mikeliūnas (smuikas). Tai specialus styginių instrumentų projektas, suteikiantis jau girdėtoms dainoms netikėtų atspalvių, muzikinių emocijų.

Dainos gimimas panašus į krintančią Žemėn žvaigždę, kurią tik spėk pagaut. Kartais tenka budėti ir kantriai laukti tos akimirkos, įsiklausant į Tylą... Tegu šio albumo dainos nors akimirkai sušildo Jūsų gyvenimą“. Taip apie savo albumą sako G. Storpirštis. Kviečiame išgirsti, kaip Radviliškio kultūros centre skamba krintančios žvaigždės. Šaltą žiemos vakarą G. Storpirštis, J. Krivickas, V. Nivinskas ir V. Mikeliūnas dovanos 18 šiltų akimirkų.

Bilietų kaina: 15 Lt, koncerto dieną: 20 Lt.
Bilietus galima įsigyti Radviliškio kultūros centro kasoje.
Daugiau informacijos:
www.radviliskiokc.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius