Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„5 Vilniaus pojūčių“ projekto pristatyme nuo Vilniaus kvapo iki atvirukų

Kviečiame rugsėjo 4 d., 13.00 val. į Mokytojų namų kiemelį, kur įvairių sričių menininkai iš Lietuvos, Italijos, Izraelio, JAV, Kroatijos, Lenkijos, Rumunijos, Rusijos, Švedijos, Vokietijos, Didžiosios Britanijos pristatys savo sukurtų 5 Vilniaus suvenyrų idėjas
Žemėlapis
Žemėlapis / Organizatorių nuotr.

Pranešime spaudai teigiama, kad nacionalinės programos „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009” projekto “5 Vilniaus pojūčiai“ dalyviai  nuo rugpjūčio 25 d. mėgino pažinti Vilnių ir jo  kultūrą, istoriją, aplinką per penkis pojūčius - klausą, regą, uoslę, skonį ar lytėjimą. Patirti įspūdžiai ir prisiminimai, kuriuos meninkai išsiveš apie miestą, išreikšti jų sukurtose Vilniui skirtose suvenyrų idėjose: seno ir naujo Vilniaus kvapas, speciali Vilniaus uogienė, Vilniaus garsų sutartinės ar pinhole nuotraukų kaleidoskopas.

Rekomenduojame rugsėjo 4 d. ateinantiems į Mokytojų namų kiemelį pasirinkti maršrutą aplankant JCDecaux kolonas laikinai tapusias 5 Vilniaus suvenyrų idėjų eksponavimo vietomis:

Gedimino pr./Liauksmino g (prie Centrinio pašto)
Gedimino pr. ir Vilniaus g. sankirtoje
Pilies g. (prie Šv. Jonų bažnyčios)
Dominikonų g. ir Vokiečių g. sankirtoje
Vilniaus g. (prie Šv. Kotrynos bažnyčios)

Žemėlapį rasite čia.

Suvenyrų idėjos bus eksponuojamos nuo rugsėjo 4  iki 13 d., o „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009” savanoriai besidominčius pasitiks ir papasakos apie kiekvieną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius