Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Akustinis Nojaus&Eima koncertas

Liepos 16 d. 20 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje Nojus (Darius Mileris) kartu su savo bičiuliu ir scenos partneriu Eimantu Belicku surengs akustinį koncertą. Šiuo metu Nojus, gyvenantis Airijoje, retokai pasirodo gimtinėje, tačiau visada nelieka abejingas čionykščių muzikos organizatorių kvietimams.
Nojus (Darius Mileris) ir Eimantas Belickas
Nojus (Darius Mileris) ir Eimantas Belickas / Organizatorių nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad kūrybinį kelią pradėjęs 1988 metais, Darius Mileris 1991 metais grojo grupėje „Vynas“, 1992 metais vasario mėn. pasivadino Nojumi, o tų pačių metų rudenį su draugais sukūrė grupę „Airija“, įrašė 5 albumus, aktyviai koncertavo ir kūrė Lietuvoje. Nuo 2001 m. iširus grupei Nojus tęsia solinę muzikinę veiklą Dubline. 

Koncerto svečias multiinstrumentalistas Eimantas Belickas nuo 1992 m. kartu su Nojumi grojo grupėje „Airija“, o 1998 m. padėjo jam įrašyti pirmąjį solinį albumą „Vardas“. Geriausias šio albumo ir grupės „Airija“ dainas Nojus atliks kartu su Eimantu.

Kartu su Nojumi bei Eima koncerte taip pat dalyvaus grupė „Karma“.

2009 metu birželis – grupės „Karma“ pradžia. Trys koncertai Andriaus Mamontovo 1000 koncertų ture, Alytaus, Druskininkų ir Utenos miestuose. Tai buvo tik pati pradžia, „Karma“ nesustojo koncertavusi, kūrusi ir repetavusi. 2010 metais buvo pakviesti groti Sostinės dienų atidaryme. 2011 metais pakeitusi sudėtį ir programą grupė „Karma“ išvažiavo į savo pirmąjį turą per Lietuvą. Šiuo metu grupė (Kazimieras, Danas, Tomas, Ieva bei Žygimantas) toliau repetuoja, koncertuoja ir ruošiasi išleisti savo pirmąjį solini albumą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius