-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytuje užderės mugių: per rugsėjį – trys

Rugsėjo 3, 18 ir 25 – šiomis dienomis Dzūkijos sostinėje šurmuliuos trys didelės mugės. Bent jau tokie yra organizatorių norai.
Alytaus sporto rūmai
Alytaus sporto rūmai / Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

Rugsėjo 3 dieną į Rotušės aikštę mugėn kviečia Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų (VPPAR) Alytaus filialas ir tarptautinio vaikų bei jaunimo liaudies meno festivalio „Ateik saulute su pyragais“ rengėjai.

Mugėje bus leidžiama prekiauti savo gamybos tautodailės gaminiais, suvenyrais pagal mugės prekybos taisykles, o prekeiviai su masine tolimųjų rytų šalių produkcija nebus pageidaujami. Mokestis už prekybinį plotą – pagal organizatorių įkainius.

Skirtingai, nei rudeninės mugės, kalėdinė paroda Dzūkijos sostinėje bus rengiama ne prieš Seimo rinkimus, o po jų ir gruodžio 17-ąją vyks Alytaus arenoje.

Rugsėjo 18-ąją taip pat Rotušės aikštėje – didžioji Alytaus rudeninė mugė, kurią pagal savo įkainius už prekybinį plotą rengia bendrovė „Easy Fun“.

Rugsėjo 25-ąją Alytaus arenoje organizuojama švietimo ir sporto mugė, kurioje turėtų prisistatyti Alytaus miesto formalaus ir neformalaus švietimo įstaigos, šių paslaugų teikėjai bei kitos įmonės, įstaigos, kurios vienaip ar kitaip susiję su vaikais ir šeima, mokykla.

Renginio metu taip pat vyks seminarai, paskaitos tėvams. Ši mugė, kurios iniciatorius – Alytaus organizacija „Kutis“ – nemokama, o arenos didžiojoje salėje kiekvienai įstaigai bus skiriama 2-4 kvadratinių metrų erdvė, kurioje bus stalai, kėdės, elektros ir interneto prieiga.

Šios trys didžiosios mugės Alytuje – ne vienintelės. Rugsėjo pradžioje mūsų mieste rengiamas japonistikos festivalis, tradiciškai vyks „Blusaturgis“, o galbūt ir „Uodo šeimos“ turgelis.

Skirtingai, nei rudeninės mugės, kalėdinė paroda Dzūkijos sostinėje bus rengiama ne prieš Seimo rinkimus, o po jų ir gruodžio 17-ąją vyks Alytaus arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius