Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Kaniava netrukus pristatys naują solinį albumą

Žinomas Keistuolių teatro aktorius ir režisierius Andrius Kaniava su bičiuliais muzikantais ruošiasi ypatingam įvykiui – netrukus muzikos mėgėjams bus pristatytas visiškai naujas jo solinis albumas „Antikvariatas“.
Andrius Kaniava
Andrius Kaniava / Keistuolių teatro nuotr.
Temos: 1 Andrius Kaniava

Tai jau antrasis aktoriaus muzikos albumas – prieš šešerius metus, 2003-aisiais, buvo išleistas A.Kaniavos ir grupės „Origami“ albumas „Atšilusi musė“. „Atšilusi musė“, kaip teigia dainų ir tekstų autorius, buvo tikro garso koncerto įrašas, savotiškas kūrybos akimirksnis, kuriame viskas vyksta čia ir dabar, o tai „Antikvariatas“ – draugiškų pasisėdėjimų studijoje rezultatas.

„O dabar išmušė valanda lipti į sceną ir pažiūrėti, ar viską, ką pribūrėme, sugebėsime sugroti gyvai. Norėtume, kad tai matytų daugybė žmonių. Jie būtų šio įvykio liudininkai ir ateityje galėtų apie tai papasakoti savo vaikams“, – pasakojo A.Kaniava.

Ilgai kurtas ir brandintas albumas bus pristatytas pačioje vasaros pradžioje – birželio mėn. 9 d. 20 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje. Šiame koncerte „Antikvariatą“ pristatys albumo kūrėjai: Andrius Kaniava, Aleksandras Ten, Andrius Daugirdas, Aleksejus Arslanovas ir Sigitas Mickis.

Palydėdamas į gyvenimą naujausią šiems laikams „nepadoriai“ ilgai, net trejus metus, kurtą albumą „Antikvariatas“, A.Kaniava sako: „Antikvariatas – senų daiktų, kurių nesieja nei istorija, nei laikas, pardavimo ar tiesiog eksponavimo vieta. Vieta, kuri egzistuoja tik dėl praėjusio laiko, jo pasekmių ir kuriai prabėgęs laikas yra naudingas.“

Paklaustas, kas skatina ir akina kurti muziką, A.Kaniava teigė: „Muzika visada atsiranda tuščioje vietoje. Jei tik gyvenime ir kūryboje įsivyrauja tam tikras štilis, jei viskas pradeda tik kartotis ir nenusimato nieko naujo, ši šventa vieta ilgai tuščia nebūna. Ją užima muzika.“

Naujausio A.Kaniavos albumo „Antikvariatas“ pristatymo koncertas birželio mėn. 9 d. 20 val. vyks Vilniaus mokytojų namų kiemelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius