-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Mamontovas negros šių metų festivalyje „Be2gether“

Pasikeitus vasaros planams ir koncertų grafikui, Andrius Mamontovas bendru susitarimu su muzikos ir meno festivalio „Be2gether“ organizatoriais atšaukė savo dalyvavimą.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Planuoju vasarą didelį koncertinį turą per Lietuvą ir tai mano pasirodymą „Be2gether“ padaro nelabai prasmingą. Tikiu, kad kada nors būtinai grįšiu į festivalio sceną, nes tai puikus ir labai reikalingas mūsų šaliai renginys. Nelengva priimti tokį sprendimą, tačiau jį padiktavo nauji mano vasaros planai. Atsiprašau visų už sukeltus nepatogumus“,  – komentuoja A.Mamontovas.

A.Mamontovas pirmaisiais festivalio metais surengė itin sėkmingą pasirodymą. Birželį vyksiančio „Be2gether” rengėjai teigia, kad atsižvelgiant į atlikėjo planus, jam pasirodyti Norviliškių scenoje šiais metais dar ne laikas, teigiama pranešime spaudai.

„Žiūrejome į festivalį plačiau ir pasitarę su Andriumi nusprendėme, kad jam šiemet grįžti į „Be2gether“ sceną dar šiek tiek per anksti, juolab kad jo laukia aktyvus koncertų turas. Pirmaisiais metais Andrius surengė įspūdingą pasirodymą, kurį norint pranokti net pačiam Andriui tektų atiduoti nemažai jėgų ir laiko. Neabejojame, kad kai Andrius bus pasiruošęs, griausmingai grįš į festivalio sceną su naujais garsais", – sako „Be2gether“ organizatorius Giedrius Klimkevičius.

Iš viso muzikos ir meno festivalyje pasirodys daugiau nei pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio. Tarp „Be2gether“ paskelbtų atlikėjų jau yra čigoniški pankrokeriai „Gogol Bordello”, synth pop genijai „Polarkreis 18”, skandinavų rokeriai „Clawfinger”, electro jazz melodijomis užliejantys  „Touch and go”, „Lyapis Trubetskoy“. Lietuviškai muzikai festivalyje atstovaus Marijonas Mikutavičius, Jurga Šeduikytė bei dėl vienintelio pasirodymo atgimsianti grupė „Airija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius