-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Galvės ežero bangų – tūkstantis džiazo veidų

Visada gera sugrįžti ten, kur esi laukiamas ir mylimas. Regis, vedina šiuo jausmu, į „Galvės Jazz fiestą“ sugrįžta ir Veronika Chi Chi su savo grupe.
Veronika Chi Chi
Veronika Chi Chi / Projekto partnerio nuotr.

Žinomi džiazo scenos meistrai fiestoje groja jau ne vienerius metus. Į naują susitikimą Trakuose, muzikiniame „Galvės Jazz fiestos“ laive, kviečia penktadienį, rugpjūčio 3 dieną.

„Galvės“ laivas iš Karališkojo sodo prieplaukos (Karaimų g. 57) išplauks 19.30 val.

Kartu su džiazo vokaliste Veronika šioje grupėje muzikuoja klavišininkas Dmitrijus Golovanovas, kontrabosininkas iš Estijos Heikko Remmel ir mušamaisiais grojantis Augustas Baronas.

Projekto partnerio nuotr./D.Golovanovas
Projekto partnerio nuotr./D.Golovanovas

Veronika ChiChi – publikos pamėgta, šarminga ir ambicinga džiazo vokalo meistrė koncerte pristato savo tarptautinio kvarteto debiutinį albumą „Singer of a 1000 faces“. Veronika yra tarptautinių džiazo konkursų „Jazz Voices“, „Nomme Jazz“ ir „Riga Jazz Stage“ laureatė. Ji – aktyvi džiazo scenos dalyvė, nuolat koncertuojanti su savo kvartetu, retro svingo vokaliniu trio „The Ditties“, duetu su D.Golovanovu, taip pat koncertavo daugelyje Europos šalių bei JAV, Kinijoje ir Rusijoje su šiuolaikine opera „Geros dienos!“ ir kitais projektais.

„Singer of a 1000 faces“ – tai tikro džiazo albumas, kuriame Veronika ne tik atskleidžia tūkstantį savo, kaip džiazo vokalistės, veidų, bet ir pasirodo kaip brandi kūrinių autorė ir stipri kvarteto lyderė.

Surinkusi vienus geriausių savo kartos džiazo atlikėjų – fortepijono virtuozą D.Golovanovą, ilgus metus Amsterdame rezidavusį A.Baroną ir Estijos kontraboso talentą H.Remmel – ji surado tobulai tarpusavyje derančių muzikantų kombinaciją. Lengvumas ir polėkis, drąsa ir žaismingumas persmelks kiekvieną sielos stygą, o Veronikos balsas paliečia ir kūną, ir sielą.

Daugiau informacijos apie koncertą – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius