-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Antis“ sugros tris Helovino koncertus

Paskutinėmis spalio dienomis grupė „Antis“ muzikos gerbėjus pakvies į tris Helovino koncertus, kuriuose skambės speciali programa „Antis atrieda atidunda“. Šie koncertai vyks spalio 29 dieną Vilniuje, klube „New York“, spalio 30 dieną Klaipėdoje, „Švyturio“ menų doke, ir spalio 31 dieną Kaune, kokteilių bare „BarBar'a“.
Grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas
Grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas / Mykolo Paškausko nuotr.

Legendinė grupė koncertų žiūrovams paruošė specialų dviejų dalių repertuarą. Pirmoje dalyje skambės garsiausi kūriniai iš albumų „Ančių dainos“ ir „Zuikis Pleibojus“, antroje dalyje „Antis“ gros visus garsiausius, klasika tapusius savo hitus. Kaip atskleidė Algirdas Kaušpėdas, šiems pasirodymams grupė repetuoja ir vieną seną kūrinį, kurio dar nėra atlikusi savo koncertuose po sugrįžimo.

Muzikantai rimtai ruošiasi artėjančiam turui ir ketina publikai suteikti netikėtų emocijų. Teatrališka ir nevengianti grimuotis „Antis“ bus ištikima savo stiliui ir per Helovino koncertus stebins nauju įvaizdžiu – pirmoje koncerto dalyje muzikantai pasivers daktarais, o antroje – zombiais.

Bilietus į „Anties“ Helovino koncertą Vilniuje platina Bilietai.lt, į koncertą Klaipėdoje – „Tiketa“, į koncertą Kaune – baras „BarBar’a“.

Šie Helovino koncertai yra nedažna galimybė pamatyti koncertuojančią „Antį“. Šiais metais grupė vasario mėnesį Lietuvos rusų dramos teatre Vilniuje atliko savo muzikinę utopiją „Zuikis Pleibojus“. Ji nuskambėjo ir birželio mėnesį festivalyje „Be2gether“. Rugpjūčio mėnesį „Antis“ surengė solinį koncertą Druskininkų teatro festivalyje, o rugsėjį su grupėmis „Skamp“ ir „Suicide DJs“ pasirodė koncerte „Supadevynios. Marios“ Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius