-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Antrąją Kalėdų dieną dovanų vilniečiams – muzikinis vaidinimas

Tiems, kam pabodo tradiciškai švęsti antrąją Kalėdų dieną, Vilniaus klubas „Havana Social Club“, kartu su menininku Linu Cicėnu siūlo šį tą naujo.
Spektaklio skrajutė.
Spektaklio skrajutė. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kalėdos

Gruodžio 26 d., vidurnaktį, klube prasidės muzikinis vaidinimas intriguojančiu pavadinimu „Rock`n`Roll Behind powered by Jägermeister“. Spektaklio istorija sukasi apie tai, kad šokėja Amanda svajoja išgarsėti. Ji nori išvažiuoti į Holivudą, o ten tapti turtinga ir žinoma. Jos troškimu įgyvendinti padeda pats Elvis... Vaidinimo ašis sukasi apie 3 pagrindinius veikėjus: Amadeus (Saulius Čėpla), Elvį (Darius Rakauskas) ir Amandą (šokėja Margarita Simonova).

Vaidinimo režisierius ir scenografas, spalvinga asmenybė – Linas Cicėnas. Jis žada intriguojantį scenarijų, netikėtus siužeto posūkius, video projekcijas bei įspūdingus specialiuosius efektus. Elvis, Mefistofelis, svajonės, šokiai, motorų gausmas, intriguojantys vaizdai, seniai pamiršta muzika, netikėti sceniniai sprendimai – visa tai ir dar daugiau susipins muzikiniame vaidinime. Mokestis už įėjimą – mokėk, kiek gali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius