-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie Lietuvos kultūros sostinės Palangos renginius – specialiame tinklalapyje

www.palanga2013.lt – tokiu adresu Lietuvos kultūros sostinės Palangos interneto svetainė jau laukia lankytojų. Joje besidomintieji kultūra bei Palangoje šiais metais vyksiančiais renginiais ras visą juos dominančią informaciją lietuvių ir anglų kalbomis.
Informacija apie Lietuvos kultūros sostinės – Palangos – kultūrinius renginius skelbiama specialiame tinklalapyje.
Informacija apie Lietuvos kultūros sostinės – Palangos – kultūrinius renginius skelbiama specialiame tinklalapyje. / Palangos sav. nuotr.

Svetainėje dominuoja mėlyna, geltona ir oranžinė spalvos. „Jos labiausiai asocijuojasi su kurortu, primena jūrą, smėlį ir saulę. Visoje svetainėje naudojamas menininko Juozo Griušio jaunesniojo sukurtas raštas“, – sakė tinklalapį kūrusios UAB „Complete Baltics“ dizainerė Viktorija Petruškaitė. 

Svetainės kūrėjai kėlė sau uždavinį sukurti tokį puslapį, kuris būtų patrauklus ne vien kultūros žinovams, bet ir kiekvienam vartotojui. „Nėra nė vieno puslapio, kuriame greta tekstinės nebūtų vaizdinės medžiagos. O tai yra labai svarbu, nes kultūra susideda tiek iš vaizdinės, tiek iš grafinės bei tekstinės medžiagos“, – pabrėžė V. Petruškaitė. 
Naujajame tinklalapyje skelbiama informacija apie visus šiais metais Palangoje vyksiančius projekto Lietuvos kultūros sostinės renginius – numatomas šventes, festivalius, parodas, meno projektus, minėtinas datas bei reikšmingas sukaktis. Pateikiama išsami projekto „Lietuvos kultūros sostinė“ programa, interaktyviai, žemėlapyje nurodoma renginių vieta. Svetainės lankytojų patogumui sukurta fotogalerija, skelbiami vaizdo įrašai bei numatomų įvykių anonsai, svetainė sujungta su socialiniais tinklais.

Naršyti svetainėje padeda vartotojams lengvai atpažįstami simboliai. Kiekviename puslapyje figūruoja renginio organizatoriai bei rėmėjai.

Palangos kultūros centro direktorius Žilvinas Kažys atkreipė dėmesį, jog Lietuvos kultūros sostinės tinklalapis pritaikytas stacionariems, nešiojamiesiems, planšetiniams kompiuteriams bei išmaniesiems telefonams. „Svetainė taip pat pasižymi išskirtiniu, individualiu dizainu, kuris buvo kurtas nenaudojant šablonų, pritaikytas būtent šiam tinklalapiui“, – sakė Ž. Kažys.

Šis Palangai ir jos kultūrai aktualus projektas bus tęstinis – ateityje jis peraugs į nuolat egzistuojantį tinklalapį apie Palangos kultūrą. „Todėl ypač svarbi yra mobilioji versija, kuri ir įgyvendinant projektą „Palanga – Lietuvos kultūros sostinė“, ir vėliau maksimaliai informuos lankytojus apie renginius ir miesto kultūrines naujienas“, – sakė V. Petruškaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius