-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsinaujinusi grupė „Ministry of Echology“ kviečia į koncertus keturiuose Lietuvos miestuose

Vilniečių reggae/dub muzikos grupė „Ministry of Echology“ gegužės mėnesį kviečia į koncertus. „1, 2, 3, 4“ – tai keturių koncertų ciklas keturiuose miestuose.
„Ministry of Echology“/ „Glasses&Beard“ nuotr.
„Ministry of Echology“/ „Glasses&Beard“ nuotr.

Po neilgos kūrybinės pertraukos „Ministry of Echology“ pasirodys pakitusia sudėtimi. Prie būgnų sėsis iki šiol saksofonu grojęs ir su Elena Neniškyte ir Dominyka Kriščiūnaite dainavęs Martynas Gailius, o naujai peraranžuotas dainas ir šviežius kūrinius papildys elektrinių vargonų burbuliavimas.

Prie grupės taip pat prisijungia ir gitara grojantis Alanas Gurinas, sėkmingai skleidžiantis psichodelines vibracijas grupėje „The Independent“.

Pernai savo antrąjį albumą „Wanderer“ išleidusi grupė „Ministry of Echology“ rudenį pristatė ir vinilinę plokštelę, o žiemos įrašų sesijoje įrašė kelias naujas dainas. Jų išleidimo datos muzikantai dar neatsk-leidžia, o kol kas jas bus galima išgirsti artėjančiuose koncertuose.

Grupė „Ministry of Echology“ taip pat kviečia paklausyti ir pažiūrėti ką tik pasirodžiusį dar nepublikuotą įrašą iš pernai metais vykusios gyvo garso sesijos „InTegra House“ kūrybinėje erdvėje, kurią padėjo suorganizuoti „Soundboys.lt“ komanda.

„Watch & Observe“ – roots reggae kūrinys, atliepiantis žanro tradicijoms, kviečiantis pasinerti į meditaciją, stebėti gamtą, panirti į ją, pajusti grožį, kilti aukščiau.

VIDEO: Ministry of Echology - Watch & Observe (Soundboys Live Sessions)

Pirmąjį gegužės ketvirtadienio vakarą Vilniuje „Ministry of Echology“, kartu su grupėmis „Kamanių šilelis“, „Darbo džiaugsmai“, „Miglaukas“ ir „Vilkai“, klausytojus džiugins nemokamu koncertu parodomajame Kirtimų kultūros centro renginyje „Vitrina“.

„Veiksmu sostinės naujamiestyje ir stoties rajone jau nieko nenustebinsi, tačiau peržengti Vilniaus vakarinio aplinkkelio ribą drįsta ne kiekvienas“ – taip į prie oro uosto įsikūrusią daugeliui dar neatrastą renginių erdvę kviečia koncerto organizatoriai.

„Ministry of Echology“/ P.Burako vizualizacija
„Ministry of Echology“/ P.Burako vizualizacija

Vilniečiai „Ministry of Echology“ gegužę taip pat aplankys klausytojus ir kituose miestuose:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius