-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atverkime langus šventiškam savaitgaliui

Su šūkiu „Atverkime langus“ balandį pasitinkantis naktinis klubas „Kiwi“ ruošiasi spalvingam ir ilgam savaitgalio maratonui. Skonių įvairove lepinantis savo lankytojus, „Kiwi“ žada net keturias dienas būti geriausiu draugu.
Dabar „Deep Inc“ vadinami vienais iš lyderiaujančių Vilniaus underground house didžėjų.
Dabar „Deep Inc“ vadinami vienais iš lyderiaujančių Vilniaus underground house didžėjų. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Velykos „Kiwi“

Balandžio pirmąją kviečiame pažymėti kaip reikiant – Melagių dienos nuotaikas puikiai perteiks 10–ąjį gimtadienį švenčiantis „Parodijos teatras“. Turbūt nerasime nei vieno, negirdėjusio apie šį Lietuvoje analogų neturintį projektą. Teatras, publikai pristatantis daugiau nei dvi dešimtis Lietuvos ir užsienio scenos žvaigždžių personažų, su sveika ironija ir humoru tik išryškina jų savybes, bet neįžeidinėja. Turbūt dėl šios ir kitų akivaizdžių priežasčių „Parodijos teatras“ skaičiuoja net dešimtus gyvavimo metus.

Penktadienis, balandžio antroji, dedikuojama radijo hitams klubiniu ritmu. Šeštadienį svečiuose – Lietuvos šokių muzikos pasaulyje puikiai žinomas duetas Andy Lau ir Virus J. Du vardai, simbolizuojantys kokybišką muziką: abu didžėjai seniai įrodė esantys ne tik muzikuotojai, bet ir kūrėjai. Andy Lau netgi viešai „testuoja“ savo muziką – dar niekam negirdėtus kūrinius ima ir sugroja vakarėlio metu, norėdamas pamatyti jo dalyvių reakciją. Šiam didžėjui kūryba – pagrindinis arkliukas, o pats didžėjavimas – tik išraiškos būdas.

Virus J taip pat įvairiapusiška asmenybė – prodiuseris, muzikos kūrėjas, didžėjus. Jo kūrybinius sugebėjimus palaiko tokie pasaulio klubinės scenos grandai kaip John Digweed, Piliavin & Zimbardo, Anthony Pappa, Deepgroove, Flash Brothers, Hybrid ir kiti. Tad būdami absoliučiai pilnavertiški groti atskirai, šie du vyrukai duetu groja ne tam, kad „užmaskuotų trūkumus“, o tam, kad sukurtų dar stipresnį ir naujų pojūčių teikiantį skambesį.

Sekmadienis, šventinė – velykinė diena „klubinėtojus“ taip pat pamalonins. Kad netektų pavasario šventės praleisti tarp mišrainėmis nukrauto stalo, „Kiwi“ klubas siūlo house muzikos vakarėlį. Už pulto veršis taip pat ne naujokai – devintus metus petys į petį kartu grojantys broliai, Lietuvai skleidžiantys house „religiją“, Tadeu Nice ir Domino. Kadaise priešinęsi pomėgį muzikai slopinantiems tėvams, dabar „Deep Inc“ vadinami vienais iš lyderiaujančių Vilniaus underground house didžėjų.

Tadeu Nice ir Domino grojamos muzikos spektras labai platus – nuo gilaus džiazo ritmų iki beprotiškų vokalinių partijų, kurios palaipsniui pereina į energingesnius ritmus, todėl nenuostabu, kad juos kviečia apšildyti tokias house žvaigždes kaip Kerri Chandler, Dr. Bob Jones, DJ Deep, Paul Murphy, Lenny Fontana, Âme, Dixon ar Kevin Yost ir šis sąrašas galėtų tęstis amžinai. Broliai sako, jog karščiausias taškas arba kitaip – vieta, kurioje žmonės dėl deep ir soulful house tiesiog pamišę, yra Pietų Afrikos Respublika. Todėl abejojantiems, kas geriau – balta mišrainė ar šilta muzika, reikėtų susimąstyti ir ateiti pasisemti saulėtos muzikos dovanų.

Šiek tiek kitokiomis spalvomis spalvingo savaitgalio natiurmorte tapys kitas vakaro svečias BenBen. Visai neseniai išleidęs debiutinį savo albumą, Benas prisipažįsta, kad atrado savo kelią ir nebesivaiko madų. „Nuolat bandydavau atsinaujinti, žengti koja kojon su mada, tačiau dabar jaučiu, kad pagaliau atrandu savo skambesį ir ketinu toliau žengt šia kryptimi, nes ji man be galo patinka“, – sako kaunietis. Ben Ben muzika – gili, rėmų nemėgstanti muzika, kurianti erdvę interpretacijoms. Skambesį papildo mūsų ausiai egzotiški vokalai, kartu su klampiais tonais albumą paverčiantys sodriu, juodu, skoningu chaosu. Svečius kaip visada, palaikys nuolatinis ir nenuilstantis „Kiwi“ rezidentas Uncle Roll.

Tad kaip ir žadėjome – šv.Velykoms nudažėme savo margutį – muzikinį ir itin stiprų. Spalvingų vakarų, šiltos muzikos invazijos šeimininkas ir įvairiems skoniams duoklę atiduodantis naktinis klubas „Kiwi“ kviečia draugauti visą ilgąjį savaitgalį. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius