Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Auksiniai Renginiai“ pristato: Raimonda Masiulytė ir Karolis Jančenkovas „Meilės vardu“

Senos dainos, geros dainos, o prikeltos naujam skambesiui jos tik skanesnės. Po dešimties metų pertraukos į Lietuvos sceną sugrįžta talentingas, profesionalus ir nesuvaidintų jausmų kupinas Raimondos Masiulytės bei Karolio Jančenkovo duetas, savo pasirodymą dovanosiantis rugsėjo 29 d., Šv. Kotrynos bažnyčioje!
Karolis Jančenkovas ir Raimonda Masiulytė
Karolis Jančenkovas ir Raimonda Masiulytė / Organizatorių nuotr.

Giminingos sielos, net skiriamos tūkstančių kilometrų, negali ramiai gyventi viena be kitos. Ilgą laiką koncertavę kaip solo atlikėjai, muzikantai nutarė sugrįžti į muzikinės veiklos pradžios laikus ir į Lietuvą atvežti nepakartojamus, jaukius, jautrius ir širdį virpinančius akustinius koncertus. Pasirodymuose skambės gerai žinomos užsienio atlikėjų bei Raimondos ir Karolio Lietuvą džiuginusios dainos.

Raimondos ir Karolio muzikinis kelias kartu prasidėjo bemaž prieš dešimtį metų. Tuo metu abu atlikėjai studijavo Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijoje. Sutikę vienas kitą jautė atradę giminingą sielą muzikoje. Neilgai trukus gimė muzikinė grupė „Black Koffee“, kurios repartuare puikavosi žymių užsienio atlikėjų kūriniai bei pačių muzikantų kurtos kompozicijos.

Gyvenime viskas turi pradžią ir pabaigą... Raimondai sutikus dalyvauti muzikiniame realybės šou „Dangus“, grupei savo veiklą teko nutraukti. Šiandien, praėjus jau dešimčiai metų ir nepaisant to, jog abu atlikėjai gyvena skirtinguose Europos miestuose, Raimonda ir Karolis nusprendė atnaujinti tai, kas jiems ir jų klausytojams teikė dideli džiaugsmą, muzikinę veiklą kartu.

Raimonda Masiulytė – aksominio balso, nepaprastos charizmos ir kūrybinių idėjų kupina dainininkė. Dažnas Raimondą prisimena kaip realybės šou „Dangus“, 2008-ųjų, 2010-ųjų metų „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyvę bei nuostabiai jausmingų kūrinių „Meilės vardu“, „Gera“ atlikėją. Dainuodama populiariąją muziką dainininkė neapleido ir kitų muzikinių žanrų: ją buvo galima išgirsti džiazo, dainuojamosios poezijos festivaliuose. Bekaupdama muzikinę patirtį Lietuvoje, Raimonda visad norėjo daugiau, tad 2010-aisiais metais savo muzikinių gebėjimų išvyko tobulinti į Dubliną. Čia atlikėja jau ne vienerius metus dirba su įvairiais Airijos muzikantais, tapo Dublino gospelo choro soliste bei subūrė profesionalų ir aktyviai Airijoje koncertuojantį džiazo kvartetą pavadinimu „Raimonda Jazz Qartet“.

Ne mažiau ryškus vyriškasis dueto pradas Karolis Jančekovas, ne vienam žinomas kaip lietuviško serialo „Neskubėk gyventi“ garso takelių autorius. Bet skubėti nereikia, tad reikia paminėti, kad Karolis, baigęs kompozicijos studijas Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijoje, tolimesnę veiklą tęsė studijuodamas gitarą Vilniaus kolegijos Menų fakultete. Jis yra dirbęs su atlikėjais Sasha Song, Mantu Jankavičiumi, Ieva Narkute, Julija Jecėnaite ir daugeliu kitu žinomų atlikėjų. Greta atlikimo nuolat ruseno aistra kūrybai. Jis su kitais profesionaliais muzikantais subūrė grupę „Avenue Acousti“, kurioje atliko dainų autoriaus, gitaristo bei vokalisto vaidmenį. Trys grupės dainos tapo „Neskubėk gyventi“ garso takelais, o Karolis seriale sukūrė viena pagrindinių vaidmenų: įkūnijo muzikos mokytojo brolio personažą. Nepaisant besivystančios karjeros Lietuvoje, 2013-aisiais metais Karolis nusprendė palikti šalį ir įsikurti Vokietijoje, kurioje dirba gitaros, pianino mokytoju ir toliau vysto savo muzikinę veiklą.

Daugiau informacijos – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje